Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ілі Палич.А мош вона і е Аленка?..аа?..як вам інтрига.. де баба Ира?..давайте взбаламутім це болото..![]()
![]()
Бабунь.. запаздиваете..Аленка у нас кто? Куратор темы?

Ну поро падлича разобралісь вже давно.. ще лет так 10 +/- тому..Ілі Палич.
Інтріган. Сідіт под наблюдєнієм Петрівни в ноутє і інтрігі плете.А мош вона і е Аленка?..аа?..як вам інтрига.. де баба Ира?..давайте взбаламутім це болото..![]()
![]()
Аленка в Кулинах же?Бабунь.. запаздиваете..![]()
У дєда крізіс срєднєво возраста. Шаліт з загранічними бабАми.Аленка в Кулинах же?
Шо то было на днях про нее

О, сразу відно нашего *старого*, гебешніка..Аленка в Кулинах же?

Его я пережив ще у 45+.. ща я просто бесоеблю..У дєда крізіс срєднєво возраста. Шаліт з загранічними бабАми.![]()

А я говорила....нельзя шутки шутить с дамочками, **** только через экран , шо то ещё вы втирали про свой райдер в теме. 😁 Допроситесь же...Ох..люблю я єто дело..![]()
.. мне тут уже в матрице, морду обещалі расцарапать прі встрече..
![]()
Нашлась , кста, все с ней хорошо..реал не пускал..у матрицю..Аленка в Кулинах же?

Я внимательно читаю , хотя иногда это мне же и мешает....О, сразу відно нашего *старого*, гебешніка..![]()
Та какой там у меня райдер..А я говорила....нельзя шутки шутить с дамочками, **** только через экран , шо то ещё вы втирали про свой райдер в теме. 😁 Допроситесь же...
покорміли шоп укусно, та за вушком почухали..
Я удивляюсь как ви так бистро все теми просматюете.. читерка?..Я внимательно читаю , хотя иногда это мне же и мешает....

У тєбя в Хєрсонє брат є?Та какой там у меня райдер..покорміли шоп укусно, та за вушком почухали..
![]()
Дя 😳Невже він вам до вподоби?..![]()
Єто навроді у лічку🤷♀️Спитав у тьоті Гулі, каже шо то от инстаграма, но я его удалил года три назад, вместе сиаккаунтом.. а в прошлом году мне от них мессага пришла.. на вашем аккаунте замечена подозрительная активность, срочно зайдите в него..![]()
![]()
Та ладно. А за страстями-мордастями в матрицу то тянет . 😉Та какой там у меня райдер..покорміли шоп укусно, та за вушком почухали..
![]()
А шо мішає? Кота обняв і баінькі....спати хочу,набігався з незвички