Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А шо не так? Полоса белая, полоса черная, жопа! ))))Зебра? та ну нах....
Мультиварка есть. Скороварка была когда я ещё в школу ходила, моя мама ей пользовалась. Варила мясо, потом борщ делала, очень быстро было. И холодец в ней варила. Кажется....У вас єсть скороварка пєнсія? 🥱 отлічна вєщь кстатє.
Не надо загорать под штакетником. Будет жопа одного цвета.А шо не так? Полоса белая, полоса черная, жопа! ))))
...і просквозити можеНе надо загорать под штакетником. Будет жопа одного цвета.
...у доньки щось подібне бачив,постійно користується, і наче аеро недавно купилаМультиварка есть. Скороварка была когда я ещё в школу ходила, моя мама ей пользовалась.
Наверно, советский вариант. Больше не покупали.
Віддав сусідові під самогон - він аматор, а до неї легко приєднати все необхідне...У вас єсть скороварка пєнсія? 🥱 отлічна вєщь кстатє.
...кажуть можна небезпечні речовини зберігати у них,надійно закриваєтьсяВіддав сусідові під самогон - він аматор, а до неї легко приєднати все необхідне...
ЗІ. Був у мене ще й скляний холодильник, теж віддав, а він його вже кокнув...
...я не про жаль,а про несподіване використанняТю, Серж, що мені, шкода? - в мене професійний апарат, нехай людині користь буде - в нього садочок непоганий, настойки наробить
То ти не знав, іх і раніше часто під цю справу використовували - герметична ємність з трубчатим виходом.....я не про жаль,а про несподіване використання
В прошлой жизнє в меня була мультіварка-скороварка, полєзна штука. В етой жизнє ейрфраєр і скороварка пока шо. Для мяса і риби тушоной - то шо дохтор прописав. А сьодня с остатков того-сього сдєлала ікру баклажанову. Бистро і качествєнно 😳.Мультиварка есть. Скороварка была когда я ещё в школу ходила, моя мама ей пользовалась. Варила мясо, потом борщ делала, очень быстро было. И холодец в ней варила. Кажется....
Наверно, советский вариант. Больше не покупали.
...доброго вечера, панове,кушайте сало

...віртуальне?😁Не зря Неля сало мені замарінувала..![]()
![]()