Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Принц приїде - откриє.
Тех прынцев ждать - пенсия придет.
Вот бабця Мадонна - гирляндой обматалась, стриптезера наняла ( наверно) и свято началось. 😊
1000000857.webp

1000000858.webp

Свято так свято!

• Це лайк!
Реакції: KRAK
У бабци Мадони тоже все по -взрослому .
Говорят, жених это. Санта Клаус. Не вырвался, скорее всего...
Фото в инете открыто выставляет, делится счастьем.
1000000859.webp

У бабци Мадони тоже все по -взрослому .
Говорят, жених это. Санта Клаус. Не вырвался, скорее всего...
Фото в инете открыто выставляет, делится счастьем.
1000000859.webp
Давненько я її не бачив)) А вона щось нове співає?

Давненько я її не бачив)) А вона щось нове співає?
Без понятия. Помешалась на эротике. Кучу фото в нижнем белье, корсете, чулках вывалила. Выглядит отлично, на фото.😊

Без понятия. Помешалась на эротике. Кучу фото в нижнем белье, корсете, чулках вывалила. Выглядит отлично, на фото.😊
ШІ каже:

У 2025 році Мадонна випустила низку пісень, які здебільшого є раніше не виданими треками або демо-версіями з її архівів, а також активно працює над новим студійним матеріалом.

Нові релізи 2025 року
Цього року співачка представила кілька синглів та мініальбомів, що базуються на її класичних епохах:
  • "Love Won't Wait (Original Demo Edit)" — випущений у листопаді 2025 року, трек очолив чарти iTunes у багатьох країнах.
  • "Right on Time (Original Demo Edit)" — вийшов у жовтні 2025 року як промо-сингл.
  • "Gone, Gone, Gone (Original Demo Version)" — раніше не оприлюднена пісня, що увійшла до ремікс-альбому Veronica Electronica.
  • "Super Pop" — також потрапила до чартів у 2025 році.
  • EP "Bedtime Stories: The Untold Chapter" — реліз відбувся 28 листопада 2025 року до 30-річчя однойменного альбому. Він містить рідкісні та не видані раніше записи.

Значит, у Мадонны это прогрев для публики, фотки наплывом. 😊
Англоязычный нарид обсуждает. 😄
1000000860.webp

1000000861.webp

1000000862.webp

Я не фанатею, просто развлекаюсь в этот вечер, время появилось. 😊

Назад
Зверху Знизу