Статус: Офлайн
Повідом.: 5062
Повідом.: 5062
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...я, приїхав з роботиАнжела?
...якийсь незрозумілий сарказм криється у твоєму поздоровленніКонгретюлейшн..![]()
![]()
![]()
Я про новенький сериал рассказала.Зря ви так... я там общаюсь с вполне себе реальними людьми с всего мира..бивает даже очень интересние персонажи попадаются..вот буквально 5 минут назад разговаривалтс мексиканкой..хирург.. прекраснейшая женщина.. в курсе происходящего у нас.. *****ов ***ми крила.. ( я аш рассцеловал ее..
)..маму недавно похоронила.. ( ***).. так шо все ваши фантазии то.. вейдеру.. пусть воплощает..
![]()
![]()
Той хто відпочивае.. не зрозуміе того хто у праці.....якийсь незрозумілий сарказм криється у твоєму поздоровленні

Вейдер не фрік.. он ікона..Я про новенький сериал рассказала.
Если зря, то зря, конечно, но мне он зашёл. 😊
С Вейдером не пересекаюсь , вы меня перепутали, наверно, с кем-то.
Фриков не люблю. 😋
правда сільно засранная прихожанамі..
...ех,Льоша,у кожного своя робота,сто разів тобі казав😁Той хто відпочивае.. не зрозуміе того хто у праці..![]()
![]()
До войны, наверно, выделялся в толпе? Сейчас не прокатит, мир поменялся....Вейдер не фрік.. он ікона..правда сільно засранная прихожанамі..
![]()
Я би взагалі не ходив.. а лежав би собі....до мене механік ходе не тоді ,коли я хочу,а коли він може,тому сьогодні і завтра працюємо

...не спорю,канави зачекають😁Я би взагалі не ходив.. а лежав би собі.![]()
...і коліна натерті😁Тихой ночі![]()
От я би правда, с опаской относилься к девушкам гуляющим по морозу, в сем мать роділа...Тихой ночі![]()
Зоя касмодемьянская...і коліна натерті😁
Обещают мороз....голова болить весь день, мабуть на мороз