Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...вони там живуть у іншому світі, не здивуюсь,якщо спілкуються з ними🤦♂️ ,у мене в свій час сусіди по поверху були русіш дойч,як вони себе називають,пенси,які виїхали з ****и ,мабуть ще у 90х
...це,як *******, сьогодні такПочему фото не на боку, что случилось? 😊
Бо пляшкв ще повнаПочему фото не на боку, что случилось? 😊
...я не жадний до цього діла,вона може бути майже повна і рікБо пляшкв ще повна
...від чого?А хтось знає в нікольском чи десь поряд ключи роблять ?
...де гроші лежать?Від квартирного замка
На терминале на Холодке, есть мастер.А хтось знає в нікольском чи десь поряд ключи роблять ?
Мне так и не сделали. Итальянский замок, итальянский ключ. Все заготовки, которые есть в Харькове, не подошли по толщине. Не влезают в замок. Два ключа сделали у разных мастеров, один два раза переделывали. Фиг......до речі, ціни на виготовлення ключа у різних місцях може відрізнятися,навіть у 2-3 раза🤦♂️
...у Епіцентрі не пробували?..там наче знаючі хлопці працюютьМне так и не сделали. Итальянский замок, итальянский ключ. Все заготовки, которые есть в Харькове, не подошли по толщине. Не влезают в замок.
В 22-м году соседка по тамбуру на Салтовке поменяла замок, вынуждено. Были прецеденты в подъезде. Нам один ключ от тамбура. Ее предупредил продавец на рынке напротив универмага Украина - другого замка нет, но он нетипичный, так сказать. Она под обстрелами согласна была на любой. Любых не было, были только такие.
Теперь три года не можем сделать дубликаты. Я уже плюнула. Потеряем ключ - поменяем замок, а что делать...
Віскарик з гранатою - та ти ********)))