Статус: Онлайн
Повідом.: 34131
Повідом.: 34131
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Работает на доверии,мешки не проверяет?...****ец,від них можна і туберкульозу, і ще чого отримати з отими чувалами
...скоріше, постійні клієнти, завтра знову прийдеРаботает на доверии,мешки не проверяет?
ну так, у когось новенького звісно перевіре. а це постійні........скоріше, постійні клієнти, завтра знову прийде
ну так, у когось новенького звісно перевіре. а це постійні.....
Ну так усі прийомки - це пункти скупки краденого....да,цей прийомщик, теж постійний партнер ментів
...от а мені радиш,а воно мені треба?😁Ну так усі прийомки - це пункти скупки краденого.
Окунешься в ранее не изведанний тобой мир адвенчур.....от а мені радиш,а воно мені треба?😁

...я і так,коли восени, коли приходе час уборки овочів достатньо спвлкуюся з місцевою елітоюОкунешься в ранее не изведанний тобой мир адвенчур..![]()
Плуг не *******и - і добре....я і так,коли восени, коли приходе час уборки овочів достатньо спвлкуюся з місцевою елітою
Так еще и снегом город заносит.Дома все на елєктрікє. Недома є газ і вода.
...їм не треба, вони і так нормально заробляють в цей часПлуг не *******и - і добре.
Одно другому не помеха.......їм не треба, вони і так нормально заробляють в цей час
...ні,поки прецендентів не було,та і метал копійки коштуєОдно другому не помеха....
Баночка красной ждет.Шаланди полниє фекалій в Одесу Костя привозіл....
Ну шо, ікорки купили на новорічний стіл?
Я вже її і сжер 2 раза по 400 гр..🤭Шаланди полниє фекалій в Одесу Костя привозіл....
Ну шо, ікорки купили на новорічний стіл?
Я вже її і сжер 2 раза по 400 гр..🤭