Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...отака хєрня у мене з гарячою водою,офіційно відключена,стоїть бойлер, але нараховують якусь абонплату і утримання мережі 🤦‍♂️
Відмова від опалення та/або гарячої води це певна процедура. Само воно не зробиться. Потрібна комісія, яка зафіксує факт, а потім бюрократична тягомотина з комунальщиками.
В мене батько, коли вийшов на пенсію, зайнявся цим:
- відключив опалення, зафіксував факт, тягомотився з теплопостачальниками;
- відсудив сплачені за тепло гроші, коли фактично тепло не постачалося. Головним доказом в суді був журнал роботи з котельної.

Маєте натхнення, час та гроші - уперед!

Завтра на работу.
Сьодня ****** взялись обєсточіть Київ надовго. Подавілі пво і уєбалі по тец6 і Київськой ГЕС. У мене панорамний від. Все бачив на власні очі. ****а, корочє.
Правий берег поки зі світлом. Вимкнення за графіком, хоча пишуть що графіки не діють.

Правий берег поки зі світлом. Вимкнення за графіком, хоча пишуть що графіки не діють.
Я на правом під Києвом. Нема світла з ночі, як балістика уїбала по.......за півкілометра од мене.

20251227_084235.webp

...чоловічі фантазії

Останнє редагування:
... Нема світла з ночі, як балістика уїбала ...
:( Сочувствую... тримаймося :пиво:
Про конкретику не спрашиваю, вы маЛчик взрослый , разберетесь,
надеюсь, зарядки и всетакое есть
Тут главное чтоб печка не на электрике
А с водой что ?

А что следить - пока не бахнет, неизвестно, в какое именно место это будет.
Может , не права, нервы конечно реагируют на сирену, но иду дальше по своим делам.
Кто как, может в метро бегут , не знаю.
Аналогично. :пиво:
У меня вообще суббота - день "путешествий" по делаМ. )
Нам своє робить.

Нам своє робить.
работаем, идем куда надо идти и ждем....
Вчера даже немного гостиную украсила гирляндами, елку доставать не стали.
Страшно, конечно, оказаться в пижаме под завалами, но все равно большинство доживут по победы.

работаем, идем куда надо идти и ждем....
Вчера даже немного гостиную украсила гирляндами, елку доставать не стали.
Страшно, конечно, оказаться в пижаме под завалами, но все равно большинство доживут по победы.
...ялинка повинна бути натуральна,це все одно свято, хоч і в такий час,фермери їх вирощують для нашого з вами новорічного настрою,це їх праця і надія на заробіток

...ялинка повинна бути натуральна,це все одно свято, хоч і в такий час,фермери їх вирощують для нашого з вами новорічного настрою,це їх праця і надія на заробіток
То навіщо ж ти сосну припер? Не любиш фермерів???

Нам своє робить.
Дел не было. В плане бвло погулять, но изначально проспала. Потом зарядка телефона и вижу, что потома для гуляния нет.

А что касается алгоритма действий во время тревоги, то вот он на минут 20 назад:
1. На подходе к дому слышу сирену и сообщение, что бпла.
2. Сажусь на лавку на крыльце и слышу стрельбу. Угум...
3. Достаю телефон и читаю, что в направлении ямы. Шахеда не слышу.
4. Достаю ключи, докуриваю сигарету и культурно отношу бычок в урну. Поскольку звуки закончились.
5. Поднимаюсь пешком на свой этаж.

То навіщо ж ти сосну припер?
Якщо крім жартів, фермерам однаково, а сосна таки хоч не засипе квартири мілкими голками через тиждень...Ялинка в нього дійсна красава, - висока, рівна, пухнаста.

В мене просто сил нема під кінець року займатись ще цим. Якась сильна втома і поганий настрій. Нию, короче)

В мене просто сил нема під кінець року займатись ще цим. Якась сильна втома і поганий настрій. Нию, короче)
Немного для настроения, всё-таки.
( если не к месту - говорите, уберу 🙂)

Не фанатка, попалось в инете.

Ёлочки у Дженифер Энистон, у Холли Берри, и такое вот настроение у ,,Скалли,, из ,,Секретных материалов). Рисунки детей и любимая собаченька. 😊

1000000802.webp

1000000803.webp

1000000804.webp

Назад
Зверху Знизу