Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...голодний весь день, розсольник їм,які вафлі?😁Серж, чего грустный смайлик, где про вафли? Кулиничи ж рулят. 😊
Які ще ашипкі вєдмєжонок? 🥱 я права як аксіомаВ мене вже нервних клітинок нема, так шо я зовсім не нервничаю! Тіко вказую на ваші грубі помилки. )))
...голодний весь день, розсольник їм,які вафлі?😁
Хто вам цю хуйню вбив в голову?🥱 я права як аксіома

Пристрєліт мене када я начну носит чорні паріки і набиват мєрзкі партакі 🥱Анжела? Нарешті?
Ві будєтє жить вечно! Амінь!Пристрєліт мене када я начну носит чорні паріки і набиват мєрзкі партакі 🥱
"Я запам'ятаю цей твіт" (с)Пристрєліт мене када я начну носит чорні паріки і набиват мєрзкі партакі 🥱
Кстати, на улице стало больше тех, кто не закрашивает сединуПристрєліт мене када я начну носит чорні паріки і набиват мєрзкі партакі 🥱
...я теж ніколи не фарбую волоссяКстати, на улице стало больше тех, кто не закрашивает седину
Прямо мода военного времени.
И если я никогда не красила волосы, то многие теперь делают это из экономии.
Гоаорят, стрижка сейчас 400+ гривен.
Хотя вижу павильончики 200+.
Может, напрасно?...я теж ніколи не фарбую волосся
Или цельный Глазунов с портретной нетленкой.)) на таком бедре поместилась бы и картина "Чесменский бой" Айвазовского..
Вженема. Сам знаю, шо говно їм. Поетому їм такоє дууууууууууууже нечасто.Не буду растраюват. Їж на здоров'я.