Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А шо ти не в праці?..плантатор..![]()
![]()
Продолжаем утреннюю гимнастику! Наклоны головы...

Оте две упаковки, друг за другом мне сперва, со слепу, показались упаковкой макарон...Новогодне-Рождественский уголок дома.![]()
![]()

Тут інше питаннячко.Кстати.. дивогляди.. до мете ток на 6 десяткн допєрло.. іищо.. Ісус, такі був козероґ?.. не вірю..![]()
..десь нас найобують..
![]()
йой......до речі, я пять місяців якось жив знаючи німецьку тільки в прєдєлах совкових фільмів про ******ів і нічого😁🤦♂️
...до речі, я пять місяців якось жив знаючи німецьку тільки в прєдєлах совкових фільмів про ******ів і нічого😁🤦♂️
То рождественский штолен,один с марципаном,другой сливочный.Они по200 грамм я разных набрал.А так для семьи они по 0,75-1,0 килограмовые .Оте две упаковки, друг за другом мне сперва, со слепу, показались упаковкой макарон...
И родумал.. - херасе буржуи гуляют..![]()
Типа все зависит от ,,заводских настроек,,? 😊Тут інше питаннячко.
Чому знаки визначають для дня народження, а не заплвднення?
Народитись можна коли завгодно. А запліднення - це константа.
У тебя жена не Козерог случайно?Кстати.. дивогляди.. до мете ток на 6 десяткн допєрло.. іищо.. Ісус, такі був козероґ?.. не вірю..![]()
..десь нас найобують..
![]()
...балон газом заправити для навантажувачаШо, приїхав за за данью за 30 лет..(с)..![]()
![]()