3000 грн на місяць

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Не хотите к нам приехать и набраться позитива?
+
Ну так чего от меня хотите?
Из тех форумчанок, что остались дома, не прет позитив без границ.
Куча проблем разного порядка не способствует тому, чтобы постоянно улыбаться.
Ето маніпуляціі бабцю сорян🥱

...пані,у вас поряд є соціальні працівники, може вам треба звернутися за допомогою до них у вирішенні цих питань?
Каких пытань?
Я их выришыла четырехчасовой беготней по городу.
Я бы изложила ситуацию в другой теме, но неосторожно в формате болтовни начало оказалось здесь.

Сракоці канешно герой Угорщини, але нахера в Україні університет з його ім'ям??
Він в Берегово, там угорці компактно живуть, нікому не муляє видно особо.
А турул - угорська пташка - на постаменті в мукачевському замку муляв, його таки зняли.

Каких пытань?
Я их выришыла четырехчасовой беготней по городу.
Я бы изложила ситуацию в другой теме, но неосторожно в формате болтовни начало оказалось здесь.
...пані,не треба мене перекривляти,я нічим не завинив перед вами

FB_IMG_1765825797067.webp
Я есть Грут!

Вы этого не видите?
Все без исключения харьковчанки из города и предместий чем-то, да озабочены и не всегда давят лыбу, как говорили в моей юности.
Так було і буде всігда 🤷‍♀️ се ля ві

А якшо я буду постоянно концентрірувацця на негатіву, я залізу под одіяло і буду ридати 24/7. Комуто от цього стане лучче? Наврятлі.

А турул - угорська пташка - на постаменті в мукачевському замку муляв, його таки зняли.
Ще до війни був в тому замку (Паланок) на екскурсії. Важко підібрати слова, крім матюків, в адресу місцевих гідів, які відверто гнали про майбутню велику Угорщину, і цей птах - якось цю ідею символізував.

Так було і буде всігда 🤷‍♀️ се ля ві

А якшо я буду постоянно концентрірувацця на негатіву, я залізу под одіяло і буду ридати 24/7. Комуто от цього стане лучче? Наврятлі.
А где вы видите один негатив?
Я увидела позитивную собаку в метро и даже остановилась.
В негативе прошла бы мимо.

Ще до війни був в тому замку (Паланок) на екскурсії. Важко підібрати слова, крім матюків, в адресу місцевих гідів, які відверто гнали про майбутню велику Угорщину, і цей птах - якось цю ідею символізував.
Але на Закарпатті є і достойні люди

Там своя атмосфера) я тільки в гості на вино і до замків туди їзжу)

Назад
Зверху Знизу