Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А что на Кацарской за контора? Были в ПФ, в Цнапе, а там Господи прости что?....На Кацарской попросили принести банковскую выписку.
Теперь боюсь. Шаловливые руци могут меня оставить не только без субсидии, что еще можно пережить, но и без пенсии, если опять где-то всрется ошибка.
...пані,у вас поряд є соціальні працівники, може вам треба звернутися за допомогою до них у вирішенні цих питань?Не хотите к нам приехать и набраться позитива?
Я его в 2014 набрался, на тогдашней линии фронта. Но я не буду об этом говорить, потому что перманент я за это уже получалНе хотите к нам приехать и набраться позитива?

Я б тобі віддав з пів тони різгого спорядження для зимової риболовлі, але все згоріло у батьківській квартирі ((Не, зімня рибалка.
Раньше субсидии там оформляли.А что на Кацарской за контора? Были в ПФ, в Цнапе, а там Господи прости что?....
Ну так чего от меня хотите?Я его в 2014 набрался, на тогдашней линии фронта. Но я не буду об этом говорить, потому что перманент я за это уже получал![]()
...вирішив вивчити мад'ярську?Університет Ракоці *****.. Сракоці *****....
Сракоці канешно герой Угорщини, але нахера в Україні університет з його ім'ям??...вирішив вивчити мад'ярську?
...це ж Закарпаття, вони там теж живуть?Сракоці канешно герой Угорщини, але нахера в Україні університет з його ім'ям??
...це ж Закарпаття, вони там теж живуть?
...у нас тут теж багато чого імені *****івАле Закарпаття це Україна чи Угорщина?
Тільки ми збавляємось цього, а вони ні....у нас тут теж багато чого імені *****ів
+Не хотите к нам приехать и набраться позитива?
Ето маніпуляціі бабцю сорян🥱Ну так чего от меня хотите?
Из тех форумчанок, что остались дома, не прет позитив без границ.
Куча проблем разного порядка не способствует тому, чтобы постоянно улыбаться.
Каких пытань?...пані,у вас поряд є соціальні працівники, може вам треба звернутися за допомогою до них у вирішенні цих питань?