Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А меня так не захотели у прошлому годі..хоч я вас и банковскімі карточкамі зманював..Я єво буду любіт даже жєнатим🥱

Божечкі! Та у вас ціле сузір'я комплексів. Лікувати не перелікувати.Я не врач, но проконсультировать вас смогу. Расскажите, кто тот шутник, что внушил вам , что вы принцесса Турандот, Клеопатра и Нефертити?
Все время зеваете. Это тоже не совсем здоровое.
Ох..если би я моґ вам про матрицю рассказать..Нас тут Анжела вчить, що тікток і інстаграм, дуже інтелектуальні і високообразовательні.
..но яже не самогубець..

Правильно! Не рекламую. Матриця, вона не гумова!Ох..если би я моґ вам про матрицю рассказать....но яже не самогубець..
![]()
"- Вы доктор?Божечкі! Та у вас ціле сузір'я комплексів. Лікувати не перелікувати.

Але ж "завелися" ви)))У кого? Вроде про мляві писала не я.
😁
Вы ко мне неравнодушны. 😘Божечкі! Та у вас ціле сузір'я комплексів. Лікувати не перелікувати.
А я думаю, шо вы...Але ж "завелися" ви)))
Я влюбчив)))Вы ко мне неравнодушны. 😘
Значит, есть ещё порох в пороховницах.Я влюбчив)))
Не факт.. пересматривая свой спісок у матриці .Значит, есть ещё порох в пороховницах.
😄
Надо найти объект молодой и озорной, и будет вам удача в этом деле.
😀

Значит, надо раздвинуть рамки, снизить ожидания и убрать из профиля фотки с внуками ( например).Не факт.. пересматривая свой спісок у матриці .![]()
Ой.. мадам.. то я ще вас навчу що там робить..Значит, надо раздвинуть рамки, снизить ожидания и убрать из профиля фотки с внуками ( например).
😄

Када це било? 😳 Може я сонна била тада?А меня так не захотели у прошлому годі..хоч я вас и банковскімі карточкамі зманював..![]()
![]()