Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...УНІАН, брехливі жмоти,грошей хотять за перегляд.Ранку, бездельніки!
От новини читаю.....⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
...вибачте, хтось же живе з людьми з вродженими різного рода каліцтвами,мабуть і він з таких🤦♂️Псевдозоб, обусловленный шейным лордозом (шеей в форме лебедя), называется синдромом Модильяни в честь художника Амедео Модильяни, который прославился своими картинами женщин с преувеличенно изогнутой шеей. Псевдозоб можно отличить от других заболеваний шеи при физикальном осмотре.(с)
😝
Я как бы про жизнь с людьми, страдающими от болезней, ничего и не писала......вибачте, хтось же живе з людьми з вродженими різного рода каліцтвами,мабуть і він з таких🤦♂️
...да,я знаю, навіть стиль у живопису є названий його ім'ямЯ как бы про жизнь с людьми, страдающими от болезней, ничего и не писала...
Тетка на картине не больная. Модильяни выделывался. Портреты его кисти все на один манер.
![]()
Сон прогнала. Так що зачётная тетка. 😃Шо ти знею робив?.. то жертва збору луку?..
![]()
...щось ти рано сьогодні,знову на роботу?Бодрое утро.. лодирі..![]()
А я другое написала, чи що. .....да,я знаю, навіть стиль у живопису є названий його ім'ям
...да,мабуть я ще не зовсім прокинувся 😁А я другое написала, чи що. ..
Хлопчиков гарних никто не приносит...
...дєнєжних😁Хлопчиков гарних никто не приносит...
Таких полно.