Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Потрєскат я й без його могу , а копійчата ето другоє 🥱Це вже даже нє тарєлочніца.
Це податкова якась.
Моя любіма ЦА 🥱Я бачив. В них від грошей кишені пухнуть
а вы слушали бессмертное произведение в исполнении ИИ, под руководством Освода на стихи Павлика?вчера был постный день ) т.е. без-постный

У меня тоже на балконе и окнах гирлянды. Через неделю у половины так будет. Только у них до Рождества, а у меня до НГ висятНемцы готовятся к Рождеству.

а я йолку в конце августа вібрасівалУ меня тоже на балконе и окнах гирлянды. Через неделю у половины так будет. Только у них до Рождества, а у меня до НГ висят![]()

Наговорюєтє ви на нашу сім'ю.....
Скупая слеза покатілась по небрітой щеке.Короче
мое мнение - все с Краасом ок,
надо его позвать... т.е. приманить... т.е., ну, вы поняли
![]()
@Kraas
28,29 декабря можно приличную ель, выброшенную немцами найти.У меня тоже на балконе и окнах гирлянды. Через неделю у половины так будет. Только у них до Рождества, а у меня до НГ висят![]()
Трущоби якісь, вибачте.Немцы готовятся к Рождеству.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я так завжди роблю. Капусту зазвичай навіть не купляю, бо не люблю переводити продукти.Купів капустину. Нада заквасіть. Начав квасіть з піва.
Капуста пока ціла.
Далі буде.
![]()
Здесь народ живет без понтов,все очень просто и без выпендрёжа.Трущоби якісь, вибачте.
Не додумався. Завтра пофотаю та викладу фото з нашого села))), якщо знову не забуду.
Ви самашечний чи шо??? 🥱 Не раньше марта нормальні люде викидаютУ меня тоже на балконе и окнах гирлянды. Через неделю у половины так будет. Только у них до Рождества, а у меня до НГ висят![]()
Та чо трущоби? 🥱 бєднєнько, но чистєнько. А по-багатому то в циганов 🤷♀️ ото де красотіща!Трущоби якісь, вибачте.
Не додумався. Завтра пофотаю та викладу фото з нашого села))), якщо знову не забуду.
Моня, ві усетаки хам, неперевершений..Це вже даже нє тарєлочніца.
Це податкова якась.