Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я всьо указалГод какой?
Ноно. Нах мінє сучасні відра?Моня.. так они почти твои ровесники...нах те єтот хлам..![]()
Я нє потяну. Таможня зжирає вєсь сенс купівлі мєріна за бугром....до речі, приятель сина у Німеччині займається авто на замовлення може він чимось допоможе?
Ну шо те сказать, да..коммюнити довольно твоим виборомЯ нє потяну. Таможня зжирає вєсь сенс купівлі мєріна за бугром.

Оленей не бачив, но лось сука, вчора напугав мене до всірачки поки я на біліард шов..Олєнєй покорміл?😋

...а що ти хочеш, я не розумію?Я нє потяну. Таможня зжирає вєсь сенс купівлі мєріна за бугром.
Ну ось диви..ти трахтур новий хош?.....а що ти хочеш, я не розумію?

От тєбя етого і нє трєбуєцца.Ну шо те сказать, да..коммюнити довольно твоим вибором
А я нет..![]()

Рукоблуд.Оленей не бачив, но лось сука, вчора напугав мене до всірачки поки я на біліард шов..![]()
Какая разница. Откорректировать успеете?Его на єлектронку присилают..
Не бери в голову. Я як у фільмє про шуріка. Імєю бажання купіть мєріна, но нє імєю можливості. Імєю можливість купіть Ланос старий, но нє імєю бажання....а що ти хочеш, я не розумію?

Ласікі продай..Не бери в голову. Я як у фільмє про шуріка. Імєю бажання купіть мєріна, но нє імєю можливості. Імєю можливість купіть Ланос старий, но нє імєю бажання.
Пока коплю гроші потихеньку.![]()
Куда они денутся..Какая разница. Откорректировать успеете?
І апєндікс.Ласікі продай..
Ну, броділ вчера по подвурку..Оленей не бачив, но лось сука, вчора напугав мене до всірачки поки я на біліард шов..![]()

Хм.. я свого так ще не називав..І апєндікс.

Какіє твої годи.Хм.. я свого так ще не називав..![]()