Статус: Онлайн
Повідом.: 6086
Повідом.: 6086
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Або ти - дятел...Раз у мене болить голова, значить день сьогодні не робочій.
Меркурія пішов в дом деви!Магнітна буря мабуть сильна сьогодні....
Как с вокзала домой добирался хоть помнишь?Дратуті. Який сьогодні день тижня, чого у мене болить голова і, головне, де я?
Спасібо1
А я предупреждал, что 0.05 до добра не доведут! 
Не боліт голова у дятла ( с)..стара хільма..про мальчика которий хотел бить музикантом - дрибаданщіком..ой барабанщіком..Або ти - дятел...

На ХФДратуті. Який сьогодні день тижня, чого у мене болить голова і, головне, де я?
Спасібо1
Та тош не він..Как с вокзала домой добирался хоть помнишь?А я предупреждал, что 0.05 до добра не доведут!
![]()

То я вчора пив, без Крааса!Как с вокзала домой добирался хоть помнишь?А я предупреждал, что 0.05 до добра не доведут!
![]()
Магнітна буря мабуть сильна сьогодні....
То казка для діточок, про дятлів, що не вживають...А в житті по іншому...Не боліт голова у дятла ( с)..стара хільма..про мальчика которий хотел бить музикантом - дрибаданщіком..ой барабанщіком..![]()

Таааккк... Надо кофейку бахнуть, еще не проснулсяТа тош не він..![]()

Лучше кофе с коньком.Таааккк... Надо кофейку бахнуть, еще не проснулся![]()
Щаслива людина.. а мене привезлі у якесь поле так кажутьТаааккк... Надо кофейку бахнуть, еще не проснулся![]()
Карасік в гараже накідавсі 100%.. пока новий мафон спіртом протирав..![]()
Нет никакой бури, проверил. Подозреваю отравление печеньками...не кажи дурниць,чеський колега сказав,ще це все дурня і навіть науково обоснував цю теорію

Щаслива людина.. а мене привезлі у якесь поле так кажуть
- надо копать..
- вам надо, ви і копайте.. і поліз знов до буса..![]()
![]()