Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Пузата хата на Хрещатику!
IMG-cda024daa1c357ec654a2dd247a655f0-V.webp

Пред’явіть посвідчення особи 🪪

В догонку. Я довго шукав цитату Хокінга і накінець знайшов. Вона про ваш пост.

Кожен із нас вільний вірити в те, що хоче, але, на мою думку, найпростіше пояснення полягає в тому, що Бога не існує. Ніхто не створював Всесвіт і ніхто не керує нашою долею. Це приводить мене до глибокого усвідомлення: ймовірно, немає ні раю, ні загробного життя. У нас є лише це життя, щоб оцінити величний задум Всесвіту, і за це я безмежно вдячний.
Конечно же, я тоже не верю в постулаты религий - во все эти непорочные зачатия и прочий фольклор). Как и в рай и ад с чертями).

Но слушайте, Эйнштейн, создавший пока наилучшую теорию гравитации и мн. чего еще, сказал: "Бог изощрен, но не злонамерен")
Что он имел ввиду?

Немецкий математик Курт Гёдель даже привел математическое доказательство (модальная логика) существования бога, рассматривая его как лингвистический объект и доказал, что "нечто богоподобное безусловно существует". Творец или космический разум?
Хотя понятно, что существование или несуществование бога не поддается эмпирической проверке. знания человечества ограничены.
У нас є лише це життя, щоб оцінити величний задум Всесвіту, і за це я безмежно вдячний.
От! Задум Всесвіту..
А я про це і писала.... Тобто якщо тобі життя дано, то попри всі негаразди та втрати, заливати пожежу зневіри горючим не має снесу . Бо крім убитого здоров'я і травмованої психики це не дає геть нічого.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу