Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Сєляві такоє в тьоті Анжєли🤷‍♀️

Сєляві такоє в тьоті Анжєли🤷‍♀️
"Сєляві, кажеш?.. Та в тьоті Анжєли всесвіт уполовинило: одна половина варит борщ у Ризі; друга шепче в темноте, шо борщ варит її. Вона там ВПО, а тут ВПЯ - внутрішньо пересмикнуте я (дідик Фройд мовчки зацікавлено киває)

. І стоїть Анжела посеред коридору між світами, трима пакет із гречкой і свій тіньовий паспорт, а вселенна їй відповідає лязгом батарей: “Такоє, Анжело, такоє… ти ж сама себе переселила, йопт!"

"Сєляві, кажеш?.. Та в тьоті Анжєли всесвіт уполовинило: одна половина варит борщ у Ризі; друга шепче в темноте, шо борщ варит її. Вона там ВПО, а тут ВПЯ - внутрішньо пересмикнуте я (дідик Фройд мовчки зацікавлено киває)

. І стоїть Анжела посеред коридору між світами, трима пакет із гречкой і свій тіньовий паспорт, а вселенна їй відповідає лязгом батарей: “Такоє, Анжело, такоє… ти ж сама себе переселила, йопт!"
Матєрь божа царіца небєсна...😳

:D Нізя так перед сном пригать, теперь нє засньоті, будуть ляшкі танцуючі перед очима маячіть )

Добавлено

Хотела добавіть, шо ві жеж уважаємій чєловєк,
у вас гараж, мідяха, то, сьо, а тут такоє на ночь глядя...
/зачєркнуто/

1764276845718.webp

:D

Screenshot_240.webp

:( Краас, я за вас боюся, у вас склєроз, прогрєсіруєт

це ж було вже

Screenshot_241.webp

***.. а 7/11, смотрю все еще держит..крепко держит.. :рл: :незнаю:

Screenshot_240.webp

:( Краас, я за вас боюся, у вас склєроз, прогрєсіруєт

це ж було вже

Screenshot_241.webp
Эххх . . Типа, моя юность ... Шо прошла мимо.

Ибо считал тогда, шо не до развлечений-увлечений, а сперва надо денег добыть и из сраного ****а вырваться.,..

Ну, а потом уже за деньги всё купить...

Ну, да... Всё покупаемо.... Но ни о чём...

А с другой стороны - то , что "не покупаемо" - вся эта сраная мещанская бытовуха - она ещё менее "о чём то".

Так что жизнь в принципе ****о. Не, хтя и случаются интересныя моменты... Неужели, ради них...?

(И вот ток не надо мне ща за самореализацию, за самоактуализацию... Я эту лекцию сам прочитаю с начёсом...)

Ти ща норм? Чи в АТБ треба бігти?
*******, пацаны... Я чё тут, образцовый лыган... Хотелось бы иное амплуа...

(хотя, "дамский угодник" - не, всё, проехали... "я уже скупее стал в желаньях...")

Ну, и ладно...

Назад
Зверху Знизу