Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я, раніше, теж...А зараз - звертаю увагу, щоб для гени брати Євро-0. Крайній раз - румунський......взагалі я не купляю окремо паливо для генератора, яким заправляю свої авто,те і лл'ю у генератор
...мабуть у тебе якийсь крутий там двигун🤦♂️у мене звичайний китайський,куплений,правда задовго до війниЯ, раніше, теж...А зараз - звертаю увагу, щоб для гени брати Євро-0. Крайній раз - румунський...
На гені? Навпаки, такий самий, кітайський, теж купив до війни, Iron angel...Тому і перестраховуюсь......мабуть у тебе якийсь крутий там двигун🤦♂️у мене звичайний китайський,куплений,правда задовго до війни
Аи-72 ?Євро-0.
95Аи-72 ?
Всеодно у генераторів невеликий моторесурс.Я, раніше, теж...А зараз - звертаю увагу, щоб для гени брати Євро-0. Крайній раз - румунський...
...у двигуна,чи самого генератора?Всеодно у генераторів невеликий моторесурс.
у двигуна...у двигуна,чи самого генератора?
...на барабані,мабуть підібрати щось можна на замінуу двигуна
Дюркі в земле вертіт..Шоето за палка-копалка?
горізонтальніе..
...хліб у вас відбираєДюркі в земле вертіт..горізонтальніе..
Да в рот ібіламана я такой хліб.....хліб у вас відбирає

...а де ти дінешся?Да в рот ібіламана я такой хліб..![]()
А шо, Північний уміє і горизонтальні дірки ковирять??...хліб у вас відбирає
Ось тому ми їх і визиваем..дюркі вертіть.....а де ти дінешся?

...канава,різновид горизонтальної діркиА шо, Північний уміє і горизонтальні дірки ковирять??
Вміе.. крєтом.. но курва опасно..када усякого гувна в землі много...А шо, Північний уміє і горизонтальні дірки ковирять??