Статус: Онлайн
Повідом.: 16109
Повідом.: 16109
А мілліонниє стАткі кому?Дык поебаться ж
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А мілліонниє стАткі кому?Дык поебаться ж
Можна нам.А мілліонниє стАткі кому?
нічого не розумію.. я цього чайлдфрі постила? мабуть, якась помилка))какой ****ец... ***** весь цирк тогда?
![]()
Этот вопрос тоже не ваш ?нічого не розумію.. я цього чайлдфрі постила? мабуть, якась помилка))
Дякую. тобто одне і те ж в різних інтерпретаціях) а яма це що?
...до речі, я теж не знав,що таке яма,тільки як пані почав читати, то зрозумівЭтот вопрос тоже не ваш ?
хм. странно. щас исправлю. чтото гдето глюканулонічого не розумію.. я цього чайлдфрі постила? мабуть, якась помилка))
...до речі, я теж не знав,що таке яма,тільки як пані почав читати, то зрозумів
...чому не треба?...я місто з юності і досить непогано знаюВам оно и не надо, по понятным причинам,
но вот от человека просидевшего в обстрелах три с половиной года - такой вопрос минимум странен.
![]()
То у Паулюса. Я к прімєру ніщєброд.Можна нам.
Ну а шо
Павлиг, у вас волшебство происходит, видео из вселенной появилось. 😁
Я не хотела обидеть , или как-то так, просто - не нужен/не важен....чому не треба?...
Видели мы стопятьсот ваших великов. 😊То у Паулюса. Я к прімєру ніщєброд.![]()
Да вообще, не тема, а заповедник корейкиныхВидели мы стопятьсот ваших великов. 😊
У нищебродов только лифт может в подъезде...из транспорта....😁
Я ніщєброд з трьома ліфтамі у под'єздє.Видели мы стопятьсот ваших великов. 😊
...нормальна людина у нашому віці просто зобов'язана щось матиВидели мы стопятьсот ваших великов. 😊
Я маю пєріодічєскіє прострєли в спині....нормальна людина у нашому віці просто зобов'язана щось мати
Плюс три лифта. 😳...нормальна людина у нашому віці просто зобов'язана щось мати