Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Захожу на форум после работы и все сразу аутистами становятся, кроме Анжелики, Амиго Пошляка и Амиго Дазера. Последний, правда, писали отбывает срок за коррупцию.
Если не хотите со мной общаться, то **** вы сюда приходите? Идите в тик-ток

Покажите, пожалуйста, вашу жопку (та хоть в труселях) .

Слышь, малая:
Даёшь античеллендж! Контрчеллендж! Удар фокуса, ***ть!, ггг!!!

Отбой тренда, и эстетическое возмездие не заставит себя!

(Эт была пошчёчіна стилю)
ХТото пойняв шо он хоче? ?

20251017_192255.webp

...інтєрєсуваться можна і бабцями,ніхто не забороняє, тільки естетики там мало??‍♂️,не вдаючись у інші подробиці
Там власне естетики дохуя більш, ніж ото всьо...
Так, я естет. Засвідчую.

Захожу на форум после работы и все сразу аутистами становятся, кроме Анжелики, Амиго Пошляка и Амиго Дазера. Последний, правда, писали отбывает срок за коррупцию.
Если не хотите со мной общаться, то **** вы сюда приходите? Идите в тик-ток
А к о тебе писал что я заехал на крытую? Это ложь, ****ежь и провокация . Амиго, есть сейчас маза поработать!

І те... Шо паньство...

Суспільство, шо під гіпнозом тенденцій, женеться за образом вічно юної й тенденции жінки - йой, мовляв, лише така варта бажання.

Авотхуй. То усе ото лише марнота зовнішніх шаблонів. Жити треба не за нав’язаними лекалами, а серцем - відчувати і вчуватися в справжнє своє хотіння, втямив?

Бо не тренди диктують реальную пристрасть, а внутрішній порух душі, шо сам обирає, чого прагнути, кого бачити, кого торкатися - без рекомендацій загальноприжмниз естетик і без страху бути "не в моді".

Хтів би проголосити ще раз формат жінки, шо сам не проти побачити поруч, ну, на пів - години... А потім думаю: а наху

І те... Шо паньство...

Суспільство, шо під гіпнозом тенденцій, женеться за образом вічно юної й тенденции жінки - йой, мовляв, лише така варта бажання.

Авотхуй. То усе ото лише марнота зовнішніх шаблонів. Жити треба не за нав’язаними лекалами, а серцем - відчувати і вчуватися в справжнє своє хотіння, втямив?

Бо не тренди диктують реальную пристрасть, а внутрішній порух душі, шо сам обирає, чого прагнути, кого бачити, кого торкатися - без рекомендацій загальноприжмниз естетик і без страху бути "не в моді".

Хтів би проголосити ще раз формат жінки, шо сам не проти побачити поруч, ну, на пів - години... А потім думаю: а наху
...хто тобі забороняє це робити?

Чоловік теж так каже.?
Зараз і ви.
Мабуть, в мене упередження... Пішла думати...?
Минимум в 3-4 раза эффективнее, пока на улице плюс. Потом эффективность резко падает. Если на пальцах объяснять

Цитіруя класіков " Гоні монєту!" ?
Мы тут все прекрасно понимаем, шо отношения с монетизированной подоплёкой - оно а) честнее; б)выгоднее, нежели "палюбви", тьху, прости г-ди..

Но, ежели вы обосновываете (претендуете) себя, как архинеобходимую в быту , то уж распедальте по пунктам, **** я должен выбрать именно вас?

(время пшло)

Назад
Зверху Знизу