Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та ну панятно.. у ваших пенатах усе чистенько и гладенько..як у гепіному парку..В какую яркую обвёртку не заверни панельки, они останутся панельками. Еще и бутылки везде валяются, район наверное аналог ХТЗ
Где..где..****...кого ***** послать надо?.....Краас,друже,не витрачай на *****а час і нерви
...ти також не опускайся до рівня цього ******аГде..где..****...кого ***** послать надо?..![]()
![]()
Так у вас так же само тіко ще пальми с крисами і ота лужица навроді мооорєєє🤷♀️В какую яркую обвёртку не заверни панельки, они останутся панельками. Еще и бутылки везде валяются, район наверное аналог ХТЗ
Та шо сталося то Серега, хоч у 2-х словах.....ти також не опускайся до рівня цього ******а
...все добре 🙂👍Та шо сталося то Серега, хоч у 2-х словах..![]()
![]()
Кстати, эту лужицу выкопали древние мавры и она на секундочку раз в 6 больше Черного моряТак у вас так же само тіко ще пальми с крисами і ота лужица навроді мооорєєє🤷♀️
Завидует мнеТа шо сталося то Серега, хоч у 2-х словах..![]()
![]()
Я ж аміго іспитую до Поленда особі чуства, так шо ви тойво...окуратніше 🥱Кстати, эту лужицу выкопали древние мавры и она на секундочку раз в 6 больше Черного моря
Ну так Полония чудесная страна, у меня к ней тоже теплые чувства. А чего стоят Жабки и Бедронки, это вообще шедевры ритейловской мысли. А ТРЦ возле Краков Глувный я там лишние злотые менял на евроЯ ж аміго іспитую до Поленда особі чуства, так шо ви тойво...окуратніше 🥱
Такто лучче аміго 🥱 і впрєдь будьте осторожнєє с єтім біттеНу так Полония чудесная страна, у меня к ней тоже теплые чувства. А чего стоят Жабки и Бедронки, это вообще шедевры ритейловской мысли. А ТРЦ возле Краков Глувный
Он лопнул.Та шо сталося то Серега, хоч у 2-х словах..![]()
![]()
Все ТТХ уже тогда.А я ХХХЛ 😳
Хто? 🥱Он лопнул.![]()
Мкні он раньши нра. А щас не очінь хоть і іноагент 🤷♀️
А я сейчас его и не смотрюМкні он раньши нра. А щас не очінь хоть і іноагент 🤷♀️