Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...можна подумати у тебе у дитинстві був телефон*Быть взрослым - это когда ты шепчешь "да блядь" каждый раз когда тебе кто-то звонит.*..
Черний, карболитовий.....можна подумати у тебе у дитинстві був телефон
...у родиніЧерний, карболитовий..
Он нам тут с утра мозги забивает,НО вчера он так и опровергнул твою мысль что он инженер....можна подумати у тебе у дитинстві був телефон
На тебе пяляцца двє малолєткі.Прогноз дура дурная..![]()
![]()
А по факту дождь моросит..
![]()
А ти би не пялився?..виліз з буса якись йовбень не бритий тай небо фоткае..На тебе пяляцца двє малолєткі.

Хуйовие..Які прикраси для дівчат!![]()

Я - нє. Шо я, довбнів не бачів.А ти би не пялився?..виліз з буса якись йовбень не бритий тай небо фоткае..![]()
![]()

Ти ж киянин,а то дiвчата з провiнцiйного мiстечка.Я - нє. Шо я, довбнів не бачів.![]()
Ну да. Нєзабиваємоє зрєліщє. Внукам буде шо розказать.Ти ж киянин,а то дiвчата з провiнцiйного мiстечка.
Може он без трусОв чи ще шото ?♀️На тебе пяляцца двє малолєткі.
Или ви маете на увазі що трусов поверх штанів рабочіх нема?..Може он без трусОв чи ще шото ?♀️

Вам би ото, тока, шоб хтота бєз трусов був. Ага.Може он без трусОв чи ще шото ?♀️
Вуса я збрив ще у 18 років..Вам би ото, тока, шоб хтота бєз трусов був. Ага.
Бєз усов.

Мало того,что они от светофора прих..ли/кругом красный светится/так ещё и чудо с буса фоткающее небо.Ну да. Нєзабиваємоє зрєліщє. Внукам буде шо розказать.