Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Жіночка - цікава :клас: , навіть дуже, Бізнес в неї на підйомі, тому купувати не варто, думаю, зараз кількість почне перемагати якість...Дай Бог, щоб я помилився...Знов таки, мій досвід - на південь завжди краще сало везли від нас, мої близькі з Херсону завжди просили привезти, як їхали до них...

Жіночка - цікава :клас: , навіть дуже, Бізнес в неї на підйомі, тому купувати не варто, думаю, зараз кількість почне перемагати якість...Дай Бог, щоб я помилився...Знов таки, мій досвід - на південь завжди краще сало везли від нас, мої близькі з Херсону завжди просили привезти, як їхали до них...
...взагалі, такі речі треба куштувати особисто,а не упадати на обличчя Любочки,бо смак,справа індивідуальна

...я виписував собі копченості від Стасяна з Водолаги,ну таке собі,ніякого АХ,я не відчув,а паштет з печінки, відверте Г...

У неї продукція не місцева, усе те сало з Вінничини))

У мене день народження приблизно через місяць, закажу щось. Але не сало))
"Сало, як сало, що його пробувать"(с)
Замовляй продавчиню...Буде що згадати... :D

А то! У чоловічої половини ХФ вже слюнки потекли...

Назад
Зверху Знизу