Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ага, ток нахуя он стик труб зварюе для мене загадка..Да, пакістанци із говна канхвєту зроблять.![]()

Ек хуманітарій в полете мислі розійшовся..А якщо..........расточіть дюрку і впіхнуть шматок труби товстой, тіпа втулкі. Зверху той одірваний шматок і обваріть.

Палець вийматися повинен.А якщо..........расточіть дюрку і впіхнуть шматок труби товстой, тіпа втулкі. Зверху той одірваний шматок і обваріть.
Сващикам усе рівно що варитиАга, ток нахуя он стик труб зварюе для мене загадка..![]()
Патаму шо ти нє сварщік. Ділєтант.Ага, ток нахуя он стик труб зварюе для мене загадка..![]()

Так він і буде вийматись.Палець вийматися повинен.
І як ти оту серьгу со втулкой на ответную часть впердолишь?..хуманітарій .Так він і буде вийматись.
Шматок труби вваріть, як втулку, по размєру.

...вже віддав,люди займаютьсяСимпозиум сварщиков предлагаю считать открытым!!
ЗЫ. И зачем p46serge мастеров ищет , они же все тут![]()
Тут стратеги, а йому потрібні тактики...И зачем @p46serge мастеров ищет , они же все тут

бляСимпозиум сварщиков предлагаю считать открытым!!
ЗЫ. И зачем p46serge мастеров ищет , они же все тут![]()

Так - іді копай, лодирь. Как оно до поломки работало? Вваріть кольцо с труби і всєх дєлов.І як ти оту серьгу со втулкой на ответную часть впердолишь?..хуманітарій .![]()
Монічка, открою тебе маленькую тайну, не надо делать никакіх колец из труб..Так - іді копай, лодирь. Как оно до поломки работало? Вваріть кольцо с труби і всєх дєлов.
, человечество давним давно изобрело шайби..