Статус: Офлайн
Повідом.: 28314
Повідом.: 28314

Макарони с кансєрвой🥱Половину огірка?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Макарони с кансєрвой🥱Половину огірка?
Шо за консєрва? Аппєтіту нагналіМакарони с кансєрвой🥱
Сардінка в олійкі😳Шо за консєрва? Аппєтіту нагналі![]()
рапсовій?в олійкі😳
фух, а то я вже подумала, що йде про авторитетне сало - яке на генералі)Мнє лєнь шукать. Тиждень тому, або трохи більше, Краасік хвастався салом по 700.
ХАй бог милує такий ужас їсти... слонєчнікова канєш... 🤷♀️ недавно кстатє бєс попутав мазіка купит с цим рапсовим ужасом.. викинула сразурапсовій?
Так зараз більшість рибних консерв у маслі на рапсовому роблятьХАй бог милує такий ужас їсти... слонєчнікова канєш... 🤷♀️ недавно кстатє бєс попутав мазіка купит с цим рапсовим ужасом.. викинула сразу
Под портвейнчик?Сардінка в олійкі😳
Я читаю состав обізатєльно 😳Так зараз більшість рибних консерв у маслі на рапсовому роблять![]()
Нє...под какаву с бейлізом 🤷♀️ нашла бутильок с остатками, не викидать жеж...Под портвейнчик?
Бейлиз выкидать,то занадто.10 ойро за а 0,7 л. по акции часто бывает.Я читаю состав обізатєльно 😳
Нє...под какаву с бейлізом 🤷♀️ нашла бутильок с остатками, не викидать жеж...
Бейлиз выкидать,то занадто.10 ойро за а 0,7 л. по акции часто бывает.
...а сьогодні?Так. Надо помицця завтра. Бо в гості.
![]()
Пальмовій.рапсовій?
Вже із слонов масло роблять? Ужоснах!.. слонєчнікова канєш... 🤷♀
Хелманс?ХАй бог милує такий ужас їсти... слонєчнікова канєш... 🤷♀️ недавно кстатє бєс попутав мазіка купит с цим рапсовим ужасом.. викинула сразу
Нпаіщо Ви видаєте військові таємниці?Так зараз більшість рибних консерв у маслі на рапсовому роблять![]()
А ***** - Пошляк,не переплутайте!Нє...под какаву с бейлізом 🤷♀️ нашла бутильок с остатками, не викидать жеж...
В гості на Лук'янівку?Так. Надо помицця завтра. Бо в гості.
![]()