Статус: Офлайн
Повідом.: 18901
Повідом.: 18901

А стара на опите..Дратуті! Шо туд?
![]()

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А стара на опите..Дратуті! Шо туд?
![]()
Ты не с командировки в Чехию едешь? А тот тутВечеріе..
Як наш прапор кольори..
![]()
...метро будуютьТы не с командировки в Чехию едешь? А тот туткакие-то *****асытвои коллеги за неделю весь район перекопали![]()
Та не, кабельщики. Я поэтому Северного и спрашиваю...метро будують
Не нам туда нельзя..ми и там все испортим..Ты не с командировки в Чехию едешь? А тот туткакие-то *****асытвои коллеги за неделю весь район перекопали![]()
Да. Я постів таке фото....це у вас?
![]()
Ты считаешь эту шляпу шуткой года? Тебе вышиванка не жмёт постить унылое ****о с имперскими шрифтами? Может ты еще на газманова и любе *******ваешь, олень дырявый?
Мірей Матье - єдина у своєму роді, таких більше не було ... і зовнішність, і голос, і манера триматися на сцені.Мірей Матье - єдина у своєму роді, таких більше не було ... і зовнішність, і голос, і манера триматися на сцені.
Музика стала її сенсом життя. Не народила дітей, не створила сім'ї.
Але й, мабуть, не зустріла собі рівня...
[URL-адреса медіа="youtube:ZvWD8HrGFRI"][/URL]
Внешность на любителей неординарного, например, на меня. Умом понимаю, что черты лица не соответствуют классическим образам, но... глаза, ах какие глаза...Барбара ж Стрейзанд
Сірість... яка дошкульна сірість...Доброго. У нас дощ. І +8.
...у нас сонячно і прохолодноДа. Щяс почасовкк по погоді подивлюсь на сьодня. Бо трєба пошвєндять по справах.
Чі брать тую парасольку, чи можна і капюшоном пєрєбіцца.
Єслі почєсноку, то я люблю такі погоди. Хз чому. Шоб сонячно і температура мінус три-чотири градуси. Повітря наче свіжіше....у нас сонячно і прохолодно
Моргэн,зато тихо.Доброго. У нас дощ. І +8.
Эта стара актриса,это кадр из какого то фильма.Давно не смотрю,забыл уже.А стара на опите..![]()