Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Запрошення тебе теж стосується...І Крааса,але він щось шифрується...На мангалі нажарив ребер, картоплі, помідор і синеньких. Все пішло під бурбон. Жінка пила біле сухе.
Дякую. Я за любий кіпіш, окрім голодовки!Запрошення тебе теж стосується...І Крааса,але він щось шифрується...
Шо брать?Запрошення тебе теж стосується...І Крааса,але він щось шифрується...
Барбара ж Серейзанд
Але для мене ця пісня найкраща в такому виконанні
Я в Коротичі,.. Як нарід погодиться, прошу...Шо брать?
Де зустрічаємось?
Коли?
Я зараз в Хорошево, а як тільки почнеться опалювальний сезон, я в Ха.))Я в Коротичі,.. Як нарід погодиться, прошу...
Шкільні роки.. Одеська.. Автобус Харків - Хорошево..Жовтий Ікарус..Я зараз в Хорошево, а як тільки почнеться опалювальний сезон, я в Ха.))
В шкільні роки я з Південного в Ха на електричці катався.Шкільні роки.. Одеська.. Автобус Харків - Хорошево..Жовтий Ікарус..
Та ні, то був старий анєк....
Тока рвать щавєль нужно у корнєй. Шоб нє ужаліл. 😁😋...все в ваших руках, думаю щавель можна купити
Мирей Матьё - единственная в своем роде, таких больше не было...и внешность, и голос, и манера держаться на сцене..І Міккі Рурк такий молодий!
Сидит Ленин в Смольном, работает.Наофтопили там, в Резерве... Расскажите, анекдот
![]()
Т.н. "Рукожопость" человеков , шоб вы понимал, таки обоснована фундаментально методологически:Рукожоп 80 левела..![]()
![]()
+17 в комнате....сьогодні ввечері буду вмикати опалення вдома