Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тоже неплохой. Хороший - это хотя бы Chivas Regal 12. Из односолодовых Glenfiddich, напримерА Джек на твій смак який?
И тут мужик понял, что нет смысла тратить 18тилетний виски на 18тилетнюю девушкуЗто хоче замуж за алкашов? 🥱 алкашихи?
алкашки!Зто хоче замуж за алкашов? 🥱 алкашихи?
А якщо це Мел Гібсон? Або Бен Аффлєк? Або Бред Пітт. Усі вони мають складні стосунки з бухарєстом. Чи це інше?Зто хоче замуж за алкашов? 🥱 алкашихи?
От бачиш - справа смаку...Мені Джек подобається набагато більше, чим перераховані...Glenfiddich 12 стоїть в куточку,мабуть, після війни для гостей буде...Як і Чівас..А Джек - в використанні..Тоже неплохой. Хороший - это хотя бы Chivas Regal 12. Из односолодовых Glenfiddich, например
Я вообще по местному бренди выступаюОт бачиш - справа смаку...Мені Джек подобається набагато більше, чим перераховані...Glenfiddich 12 стоїть в куточку,мабуть, після війни для гостей буде...Як і Чівас..А Джек - в використанні..![]()
все одно алкашки.А якщо це Мел Гібсон? Або Бен Аффлєк? Або Бред Пітт. Усі вони мають складні стосунки з бухарєстом. Чи це інше?![]()
Твоя ёмкость справа или слева?Я вообще по местному бренди выступаю
![]()
А перечисленное - это больше по праздникамНо... По мне оно таки вкуснее
![]()
Справа конечноТвоя ёмкость справо или слево?
Так то ж он не для себя, а для начальника. Магарыч, шоб на ХФ беспалевно *****итьОн вчера заехал в склеп и взял успокоительный Джемесон 0,7.И пропал на сегодня
Да я ж не знаю,може ты левша.Справа конечноСлева - это запивон
![]()
Шото у вас лозунги после клубничного джема не те.
...у всьому важлива міраШото у вас лозунги после клубничного джема не те.
Правша. Исключительно правшаДа я ж не знаю,може ты левша.
Але по п'ятницям, зазвичай, міра змінюється...у всьому важлива міра
Шо в пьянстве,шо в ****е-згоден....у всьому важлива міра
Еще скажи, что я с начальником бухаю. Нет, это чисто для себя, и я уверен, что у северного поляка тожеТак то ж он не для себя, а для начальника. Магарыч, шоб на ХФ беспалевно *****ить