Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...у вас самі зписують?У меня в сентябре за триалан деньги списались, квитанция в привате24, а туда не пришли. Мне интернет дома вырубили.
Я не поверила, что денег не видят, доказывала. Потом позвонила в Приват, о, а у нас был сбой , ой ой. И шо? А нишо. Перевели деньги только после моего звонка, те, которые где-то у них осели. ?
Нет, я платёж через Приват24 делаю, по шаблону. Деньги списались, квитанция есть, тем числом. Теперь есть и другим....у вас самі зписують?
А чего нет интернета у Мишка?...короче, Краас знищив всю інтригу
Не звонили оператору? ?Так инета водафоновского нема? а вчора був. Телефон перезагрузил
...може налаштування які збилисяА чего нет интернета у Мишка?
...тоді трафік наче як обмежуютьВ мене така ***ня була коли оплата закінчувалась.
Грошей нема, нема трафіка! Передплата, сер!...тоді трафік наче як обмежують
Можна включити автоматичні оплати по шаблону. У мене така єдина оплата - за Гугл....у вас самі зписують?
Самк так. Зі'язок є, про що свідчить значок, а інету нема бо денюжкі закінчились.Грошей нема, нема трафіка! Передплата, сер!
Я делаю платеж и через пару минут проверяю - дошли ли деньги на мой лицевой счет оператора...Нет, я платёж через Приват24 делаю, по шаблону. Деньги списались, квитанция есть, тем числом. Теперь есть и другим.
В триолане? А как? Я не умею .?Я делаю платеж и через пару минут проверяю - дошли ли деньги на мой лицевой счет оператора...
тут просится какой-нить дружище "для отдыха" )))Знайшов собі місце до роботи на сегодня..![]()
![]()
...у нашого оператора можна сплачувати зі свого акаунта на їх сторінці і тоді зразу видно гроші прийшли,чи ніВ триолане? А как? Я не умею .?
...з жінкою?♂️тут просится какой-нить дружище "для отдыха" )))
Особистий кабінет -В триолане? А как? Я не умею .?
Дякую!...у нашого оператора можна сплачувати зі свого акаунта на їх сторінці і тоді зразу видно гроші прийшли,чи ні