Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
На зараз лівіняка з градом.

Вопщєм, зробив так.
Загугліл модель кросов і відгуки на них. По факту, норот дєто таряцца кросамі з браком мєлкім по 20 копєєк за пару. І продають потом по пріємлємой для ніщєбродов ценє. Такіх як я. Ага.

Вопщєм, зробив так.
Загугліл модель кросов і відгуки на них. По факту, норот дєто таряцца кросамі з браком мєлкім по 20 копєєк за пару. І продають потом по пріємлємой для ніщєбродов ценє. Такіх як я. Ага.
Какой у тебя размер ноги?

Вопщєм, зробив так.
...спитай у знайомой пані клей,бо скоро знадобитися,і подумай чим руки відмивати будеш,щоб не стогнав тут потім

А тицніть, пліз - хто тут кросамі барижит?
Бо шото я заплутался. В магазє кроси ньюбеланс +-200 євров. Еті же кроси на олх, новиє, в коробку, 1300 грн. Шозанах?
Вы как здрасьте, прям :)
Контрафакт жеж

...у магазині купа нахлєбників,продавці,бухгалтерія і прочіїї,а олх тільки нова пошта,тому і дешево
Никакой учет "нахлебников" не может объяснить разницу в стоимости в шесть раз.
Единственное разумное объяснение - паленка.

Вы как здрасьте, прям :)
Контрафакт жеж
Та мінє шоб нє разлєзлісь послє пєрвой сотні км пішки пройденої.
З Аліка за 300 грн тримаюцця і помірать нє думають. Я їх по квартірє ходіть взяв, а вони такі зручні, шо ходю тепер в них по Троє.

Никакой учет "нахлебников" не может объяснить разницу в стоимости в шесть раз.
Единственное разумное объяснение - паленка.
В отзивах нєкоториє іскушонниє пишуть, шо нє.
Всьо ровнєнько, тіпа.

Нє трєба. Ато расстроюсь і нє куплю.
Лучше вы расстроитесь и не купите, чем купите ******, которое разлезется после первого же дождя. :незнаю:
Ноги у вас одни, не казенные.
Удобная и качественная обувь это не витрибеньки, а необходимость.

:) p46serge смешинку проглотил. :)

Лучше вы расстроитесь и не купите, чем купите ******, которое разлезется после первого же дождя. :незнаю:
Ноги у вас одни, не казенные.
Удобная и качественная обувь это не витрибеньки, а необходимость.
В мене є остаткі билой роскоші. Осінь-зима.
А щас у мене пєріод - **** зєбри. Поетому, шукаю альтєрнатіву.

Назад
Зверху Знизу