Статус: Офлайн
Повідом.: 1979
Повідом.: 1979
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так и запишем - айтишников в теме нет, все бухают и никто не закодирован

Разрабатуєт стратегію сбора капусти. Людина працює. Це ти бєздєльнік, штани протіраєш на калєньках.И шо іета художнік нас сеня своїмі полотнамі не балуеть?..![]()
![]()
А чому на коленках?Разрабатуєт стратегію сбора капусти. Людина працює. Це ти бєздєльнік, штани протіраєш на калєньках.
Да..А чому на коленках?

понедельник.. хулеИ шо іета художнік нас сеня своїмі полотнамі не балуеть?..![]()
![]()
А чому на коленках?
Так хай автор нам повєдаєт. Де він повзав, шо отакєнна диріщща на лівому калєнє.
То ж рабочие,а сейчас он в отпуске дома в шортах ходит.Так хай автор нам повєдаєт. Де він повзав, шо отакєнна диріщща на лівому калєнє.
Не врі.. на правом..Так хай автор нам повєдаєт. Де він повзав, шо отакєнна диріщща на лівому калєнє.
и не повзав, а об ежевіку ободрав..
Какой из них?О, Моня..с вашего раёна..
Да.да. Распространьонноє жіноче ім'я в Польше. ЄжеВіка.Не врі.. на правом..и не повзав, а об ежевіку ободрав..
![]()
Моня снимал..Какой из них?

...у магазині купа нахлєбників,продавці,бухгалтерія і прочіїї,а олх тільки нова пошта,тому і дешевоА тицніть, пліз - хто тут кросамі барижит?
Бо шото я заплутался. В магазє кроси ньюбеланс +-200 євров. Еті же кроси на олх, новиє, в коробку, 1300 грн. Шозанах?
Альбо пізжені як нокія 1100.....у магазині купа нахлєбників,продавці,бухгалтерія і прочіїї,а олх тільки нова пошта,тому і дешево

...головне, гроші наперед не шли,бо я так бєтономішалку колись купляв?♂️А тицніть, пліз - хто тут кросамі барижит?
Бо шото я заплутался. В магазє кроси ньюбеланс +-200 євров. Еті же кроси на олх, новиє, в коробку, 1300 грн. Шозанах?