Статус: Офлайн
Повідом.: 15569
Повідом.: 15569
Там хрущовкі.А у вас электроплита?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Там хрущовкі.А у вас электроплита?
Дя..мікроволновка😳А у вас электроплита?
Ну це я прибрехала трошкі🤷♀️В сенсі? А що тоді економите?
І дача його кстатє. Приїзжайте с пригорода на іскурсію 🥱Там хрущовкі.
Шо я там не бачів на той Лук'яновкє? Зоопарк?І дача його кстатє. Приїзжайте с пригорода на іскурсію 🥱
Дачу ж хрущовську..оспадя 🥱Шо я там не бачів на той Лук'яновкє? Зоопарк?
Куди вас з Лук'яновкі занесло?Дачу ж хрущовську..оспадя 🥱
Так она тутаКуди вас з Лук'яновкі занесло?
Так ви біля Інститута репродукції? Чи як він там.Так она тута
ДаТак ви біля Інститута репродукції? Чи як він там.
Ну, там наче є якійсь магаз, тіпа новуса.
Та там всьо єстьНу, там наче є якійсь магаз, тіпа новуса.
Так Анжела - я всьо узнал. Срочно бєрємєнєйтє і бігом в Гішпань. Там можно оказуєцца занімать пустующі квартіри. Всєлілся і живі. Главноє - викінуть всє вєщі прєдидущіх хозяєв. Нєхай Мучача подбере вам хороми якихось людей, які поєхалі у відпустку. Етого фатіт. Ламаєтє двєрі і всєляєтєсь. Отак.Та там всьо єсть
А бєрємєнєть зачем???Так Анжела - я всьо узнал. Срочно бєрємєнєйтє і бігом в Гішпань. Там можно оказуєцца занімать пустующі квартіри. Всєлілся і живі. Главноє - викінуть всє вєщі прєдидущіх хозяєв. Нєхай Мучача подбере вам хороми якихось людей, які поєхалі у відпустку. Етого фатіт. Ламаєтє двєрі і всєляєтєсь. Отак.
Вибачте, а центр чого?
Єдине з толкового, що там є - це один загальновідомий у вузьких колах телеканал. У тому районі навіть ******-гордон приміщення не купуєТа там всьо єсть
Того 🤷♀️Вибачте, а центр чого?
А мені шо до цього? Я обична дєвочка 🤷♀️Єдине з толкового, що там є - це один загальновідомий у вузьких колах телеканал. У тому районі навіть ******-гордон приміщення не купує
Так я не про дівчатА мені шо до цього? Я обична дєвочка 🤷♀️
...зараз у Пошляка напад будеДратуті.
Шо туд?
А то я в садку переарбайтинся. Слив тих насадив. Їх як гівна. На біса вони....
![]()
Тю, як це? А ос підгодовувати?Слив тих насадив. Їх як гівна. На біса вони....