Статус: Офлайн
Повідом.: 43996
Повідом.: 43996

...слив'янка буде?Моня, диви що купив..![]()
![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...слив'янка буде?Моня, диви що купив..![]()
![]()
У меня супруга хорошо готовит.Не скучаю,я в ней ни разу не был.Як пойдьот 🤷♀️ Ви небось скучаєте там за Пузаткой?
То мышеловка.Кста, хотел еще утром поделиться наблюдением, но шось меня отвлекло..
Каждое утро тетка виезжает с гаража и он целий день открит..(наблюдаю уже неделю)
От я и подумал если би у нас в Україні хтось так отважився гараж оставіть откритим на целий день, скок би он повечеру оттуда пустих банок, бутилок окурков и собачих какашек вигреб би..![]()
![]()
...я був пару раз і обоє в Києві,коли повертався з Штатів і до нестями хотілося борщуУ меня супруга хорошо готовит.Не скучаю,я в ней ни разу не был.
Ничто это всё по сравнению с нашим гарним салом,як Серж iнколи викладуе.О. Зато там є Бургери. Повечеряєш, на сніданок ще не голодний.
Борщ на обед був,мясо с макаронами и салатом/огурец,помидор лук,чеснок/.И только спеченная творожная запеканка с молоком 3,8 процента.на десерт...я був пару раз і обоє в Києві,коли повертався з Штатів і до нестями хотілося борщу
Ні на шо..хлопакі вже усе сжерли..А оно тєбє нашо?
І ти рішив мєня проінформіровать. Вот жеж.........молодець.Ні на шо..хлопакі вже усе сжерли..
Ну, тиш адресу не дайош..І ти рішив мєня проінформіровать. Вот жеж.........молодець.![]()
Та мєня на Троє усє знають. Так і пиши - Троя. Пошляку.Ну, тиш адресу не дайош..так би тобі вислав
Тю! А пожарив як обічного карпа! Первод рібки тіко.![]()
...пріснопам'ятний сібас,зараз буду куштувати
А сібас це хіба нє окунь?Тю! А пожарив як обічного карпа! Первод рібки тіко.
Ховайся.идут ангелі
![]()
тока пришел...Ховайся.![]()
ХЗА сібас це хіба нє окунь?
...я так подумав,що у такому вигляді найкраще відчувається смак риби👍Тю! А пожарив як обічного карпа! Первод рібки тіко.
Ну хоть не в Спарту..Та мєня на Троє усє знають. Так і пиши - Троя. Пошляку.
ТОже недоїдяТ 🤷♀️О. Зато там є Бургери. Повечеряєш, на сніданок ще не голодний.
А ви без її ніде не буваєте ? 🤷♀️У меня супруга хорошо готовит.Не скучаю,я в ней ни разу не был.