Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та ви чухайтесь дольші? вже ночь на уліциДе я, а де цум.
Ну, ми ток с работи їдем..Та ви чухайтесь дольші? вже ночь на уліци

Угостіть угОстітє, а вєсь заказ, шо ви там натрєскалі - я оплочувать? Спасібо вам за пірожок, но нє.Я ж його в темноті не узнаю. ?♀️ А так би пирожком яким угостила хоть, я ж не така жмотиха як нєкоторі
Боже...та на 300 гривен можна натрєскаться до того шо лопнеш ? у вас нема 300 гривен??Угостіть угОстітє, а вєсь заказ, шо ви там натрєскалі - я оплочувать? Спасібо вам за пірожок, но нє.
Я ж не ваша пєдікюрщица, я ще і чайові дам, єслі хорошо обслужуть? могу собі позволитьТрошкі щє посИдьте, а потом, пока фіцикі не бачать, кидайте у тарєлку отую дєжурну дохлу мишу і закатуйте скандал. Може щє морожено халявноє дадуть.
У той пірожковой, шо напротів цума?Боже...та на 300 гривен можна натрєскаться до того шо лопнеш ? у вас нема 300 гривен??
У той пірожковой, шо напротів цума?
Шавєрма паршива щас 180 гривень. Шо ви там трєскалі на 300, ще й у центрі, ще й наїлися. Батон?
Пирожок за 50 гривен?♀️У той пірожковой, шо напротів цума?
Шавєрма паршива щас 180 гривень. Шо ви там трєскалі на 300, ще й у центрі, ще й наїлися. Батон?
Пиріжок з мишою не може стільки коштуватиПирожок за 50 гривен?♀️
Там дві миши! ))Пиріжок з мишою не може стільки коштувати
Та Ви бачили тих мишей біля ЦУМу? Вони ж розміром з Вітальку Клічко!Там дві миши! ))
Он с сосіськой ?♀️ кстатє вкуснойПиріжок з мишою не може стільки коштувати
С целой или половинкой, разрезанной вдоль.?Он с сосіськой ?♀️ кстатє вкусной
Ви так кажете, нібито я не був біля ЦУМу і не бачив (підкреслюю - вистачило одного погляду, щоб не купувати) ті "пиріжки"Он с сосіськой ?♀️ кстатє вкусной
Цельна канєш... я б не наїлас половинкой?С целой или половинкой, разрезанной вдоль.?
Може не там смотріли? Я у перепічковой куплялаВи так кажете, нібито я не був біля ЦУМу і не бачив (підкреслюю - вистачило одного погляду, щоб не купувати) ті "пиріжки"
Ну так то не пирожок,а скорее сосиська в тестеЦельна канєш... я б не наїлас половинкой?