Статус: Офлайн
Повідом.: 28312
Повідом.: 28312

Десєрт ще не подавали 🤷♀️Пончики?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Десєрт ще не подавали 🤷♀️Пончики?
Ви під церквою, шолі?😳Десєрт ще не подавали 🤷♀️
Мабуть під Буфетом, бо з пузатої хати вигнали.)))Ви під церквою, шолі?😳
Под ЦУМом 🥱Ви під церквою, шолі?😳
Дзєнькую в меня вже не лізе🥱Картопелька вариться!![]()
Та ви чухайтесь дольші🥱 вже ночь на уліциДе я, а де цум.
Ну, ми ток с работи їдем..Та ви чухайтесь дольші🥱 вже ночь на уліци
Угостіть угОстітє, а вєсь заказ, шо ви там натрєскалі - я оплочувать? Спасібо вам за пірожок, но нє.Я ж його в темноті не узнаю. 🤷♀️ А так би пирожком яким угостила хоть, я ж не така жмотиха як нєкоторі
Боже...та на 300 гривен можна натрєскаться до того шо лопнеш 🥱 у вас нема 300 гривен??Угостіть угОстітє, а вєсь заказ, шо ви там натрєскалі - я оплочувать? Спасібо вам за пірожок, но нє.
Я ж не ваша пєдікюрщица, я ще і чайові дам, єслі хорошо обслужуть🥱 могу собі позволитьТрошкі щє посИдьте, а потом, пока фіцикі не бачать, кидайте у тарєлку отую дєжурну дохлу мишу і закатуйте скандал. Може щє морожено халявноє дадуть.
У той пірожковой, шо напротів цума?Боже...та на 300 гривен можна натрєскаться до того шо лопнеш 🥱 у вас нема 300 гривен??
У той пірожковой, шо напротів цума?
Шавєрма паршива щас 180 гривень. Шо ви там трєскалі на 300, ще й у центрі, ще й наїлися. Батон?
Пирожок за 50 гривен🤷♀️У той пірожковой, шо напротів цума?
Шавєрма паршива щас 180 гривень. Шо ви там трєскалі на 300, ще й у центрі, ще й наїлися. Батон?
Пиріжок з мишою не може стільки коштуватиПирожок за 50 гривен🤷♀️