Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Там сложно.....жлоби,як по ляховські?

...я їздив у німецьких потягах,коли проїзні по 9 євриків були?♂️Там сложно..![]()
Шо хоть за вєлік? Тоже Скотт? Якщо да, то ето нормальна практика. Правда, могут прєдложить дешевшу модель. Або взагалі люмінь.Кста,Монічка, я уш не знаю, шо там соседка проізводітелю ноабещала, но вони уверено сказалі, шо заменят їй раму..![]()

Монь, я не в курсе...как заменят, спрошу..но виглдит круто..Шо хоть за вєлік? Тоже Скотт? Якщо да, то ето нормальна практика. Правда, могут прєдложить дешевшу модель. Або взагалі люмінь.![]()

...ти про ляшки цієї дами?Они би могли даже рот не откривать.. и так все понятно..![]()
![]()
Шесть человек в купе?Они би могли даже рот не откривать.. и так все понятно..![]()
![]()
Та яки там ляшки.. тільки сіли і зразу жерти ....ти про ляшки цієї дами?

це ж не ****икиня, у кохві, шо ви удівляєтє

...голодні люди,в що тут такого??Та яки там ляшки.. тільки сіли і зразу жерти .![]()
общій вагон забацаного поїздаШесть человек в купе?
А чо ти до окнА нє попросівсь?Они би могли даже рот не откривать.. и так все понятно..![]()
![]()
Павліґ, ви дальше лозовой за яблуками, ашпе куданіть їздили?..общій вагон забацаного поїзда

Е-блет не тот..А чо ти до окнА нє попросівсь?

Там сидушки откидные в проходе и проводник в вагоне,на каждой остановке выходит на платформу.И проходит по вагону билеты проверяет.Дівни люди.. зашол у понтяг.. вагон купейний.. ехать прилично.. людей полний коридор..при етом купе апсолютно свободние..оце ****а виховання..есть у них такая опція ,білет без місця..
Ето в ідеале..Там сидушки откидные в проходе и проводник в вагоне,на каждой остановке выходит на платформу.И проходит по вагону билеты проверяет.

колись їду з лозової до синельниковогоПавліґ, ви дальше лозовой за яблуками, ашпе куданіть їздили?..![]()