Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...я десь у гаражі бачив,мужики придавлювали дверку чимось важким і все нормально працювало,це,як варіант, якщо резинки нема
Там нє в рєзінкє дєло. Еті лапкі не просто тримають двєрцу. Нижня лапка натискає дві кнопки. Верхня одну кнопку. Все це повинно вмикатись синхронно. Потому і бережіть ці лапки. Верхня заламалась і тепер не вмикаюцця мікрохвилі і стол не крутицця.
Так то мікрохвильовка не зламана.

Вот через цю ***ню доведецця купляти нову мікрохвильову. ?

IMG_20250817_160526.jpg

Бережіть лапки....в мікрохвильовках.
Шнурки гладьте?

Там нє в рєзінкє дєло. Еті лапкі не просто тримають двєрцу. Нижня лапка натискає дві кнопки. Верхня одну кнопку. Все це повинно вмикатись синхронно. Потому і бережіть ці лапки. Верхня заламалась і тепер не вмикаюцця мікрохвилі і стол не крутицця.
Так то мікрохвильовка не зламана.
...там де входе лапка у дірку,є концевик,закороти його і все буде працювати, як тільки включиш таймер,навіть з відчиненой дверкой

...там де входе лапка у дірку,є концевик,закороти його і все буде працювати, як тільки включиш таймер,навіть з відчиненой дверкой
Там кнопка мікріка. Якщо її затиснути, то буде постійно крутитись тарілка. Треба постійно вилку з розетки виймати після розігріву їжі.
Вопшем, навідаюсь до братєльніка в гараж. Мо костилі для лапки випиляю з жесті. Бо 2800 шось не хочу оддавать за нову мікрохвильову.

а потім
з під землі
вичмакуються криси та й дають друге життя микрохвильокхекхе

гг променяли бидона на *****бола

Там кнопка мікріка. Якщо її затиснути, то буде постійно крутитись тарілка. Треба постійно вилку з розетки виймати після розігріву їжі.
Вопшем, навідаюсь до братєльніка в гараж. Мо костилі для лапки випиляю з жесті. Бо 2800 шось не хочу оддавать за нову мікрохвильову.
...калічна система ,у мене все вмикається отим мікріком і послідовно крутушкою таймера

...постав на лицевій панелі тумблєр,замість мікріка,у Крааса є такий напевно

Назад
Зверху Знизу