Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Доречі.. оці усі *блакитних кровей*..були дуже дохлі.....у вас мабуть теж монарше коріння 😁,постійно хвилюють справи осіб блакитної крові
Утопленіцу ми вже бачили ....продовжуйте😁
...де було сказано, що це принцесса?😁Утопленіцу ми вже бачили .![]()
Я уже писала, что просто умею читать....у вас мабуть теж монарше коріння 😁,постійно хвилюють справи осіб блакитної крові
...женилися між собоюДоречі.. оці усі *блакитних кровей*..були дуже дохлі..и дійсно било таке враження що кров у ніх блакитна..
![]()
Шведский художник, картина 1916 года. Может и ***********, может и принцесса....де було сказано, що це принцесса?😁
...не переймайтеся, це так,для підтримання розмови🍻Я уже писала, что просто умею читать.
И в каком месте меня волнуют дела королевских особ? Постоянно? Поржать - да!
Новости приносят новостные каналы, они зарабатывают деньги на этом, так принято и так устроен интернет. 😁
Та размножаліся.....женилися між собою
Мне смешно....не переймайтеся, це так,для підтримання розмови🍻
проте решта - портвейн з молокомДоречі.. оці усі *блакитних кровей*..були дуже дохлі..и дійсно било таке враження що кров у ніх блакитна..
![]()
дєлєнiємТа размножаліся..![]()
На 0?..дєлєнiєм![]()
на ноль дєлить низяНа 0?..![]()
приятно посмотреть на неразбомбленный городФото с одной точки с разворотом в 180⁰
Надо ломать стереотіпи..на ноль дєлить низязапрєшчєно