Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Історія таковА. Розбудовували мікрорайон. Позносили хатки приватні, в обмін на квартіри в багатоповерхівках. Але один будинок особохітрих напрописував кільканадцять родичів і зажадав кожному квартіру. Їм отвєтілі - авотвамхуй.
Так і живуть. В ЯМЄ. Бо всі будинки стоять на насипному грунті. Метрів 15+.
А кози то їхні. Портять жизнь цілому району.
Отаке.
Хай ще пасіку заведуть.

Офіціальная вєрсія.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Історія таковА. Розбудовували мікрорайон. Позносили хатки приватні, в обмін на квартіри в багатоповерхівках. Але один будинок особохітрих напрописував кільканадцять родичів і зажадав кожному квартіру. Їм отвєтілі - авотвамхуй.
Так і живуть. В ЯМЄ. Бо всі будинки стоять на насипному грунті. Метрів 15+.
А кози то їхні. Портять жизнь цілому району.
Отаке.
То ви от завісті прибріхуєте 🥱 патамушо на Позняках метро єсть а у вас нема і нікада не буде. Разві шо інопланетяни які проведут

Кацманав которийт? Так оно йому не тре🥱
Нє трожтє льоню. Пока льоня іграл в бога - я отримав іпотеку за копєйкі, а тьощі вибив двушку. Ні Омєля, ні тот ***, шо був після льонікосмоса, для пересічних такого не робили.

Нє трожтє льоню. Пока льоня іграл в бога - я отримав іпотеку за копєйкі, а тьощі вибив двушку. Ні Омєля, ні тот ***, шо був після льонікосмоса, для пересічних такого не робили.
еще смешно, на 50 лет школы (это было давно) собраЛОСЬ много разного народу, какой-то физик аж из Австралии прилетел, ну в общем, народ кучкуется пока официоз итд, и этот чувак начал вспоминать сколько они с Льоней портвейна выпили за эпическим углом, там где все поколения всегда курили :іржач:

А давайте мені тоже вибьєм ? 😳

Назад
Зверху Знизу