Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шо я щас і зроблю!Віскаріка треба, 150-200 грам!
А наркоз??Шо я щас і зроблю!
...наркоз буде,коли дружина прийде додому😁А наркоз??
Це до того де тобі при купівлі щось підмінили у механіці для підвісного?...причепили "новий" плуг до "нового" трактора.Ситуація,звичайна,необхідна купа переробок і модернізацій
...ні,бо трактор вітчизняний,а плуг німецький ,взагалі це нормальна ситуація,коли намагаєшся подружити імпортні агрегати з вітчизняними тракторамиЦе до того де тобі при купівлі щось підмінили у механіці для підвісного?
В каждий хлаз..Віскаріка треба, 150-200 грам!
Можна подумать у тя такая под падіком росте..Отойді от йолкі. Наркоман.😋
Гарно тааааак!Шо я щас і зроблю!
Гарно тааааак!
Жалко, фотку видалив. В мене навпроти гаража росте триметрова МарьІванна. А може вже росла. Бо я там давненько не був.Можна подумать у тя такая под падіком росте..![]()
После первых 200+200 обычно открывается третий глаз, и в него еще 200 надоВ каждий хлаз..![]()
То я утріровал. Власник того гаража і щє одного - братєльнік. Я там мімокрокоділ. Там яма є. Можно поібацца з машиною пєріодічєскі.От ти Монічка і вскрився..![]()
Ой..Монічка не ходіть..іль ти по большому..Те-кс. Нада вийті внаружу. Коєшо подєлать.
За сливами по дачах?Те-кс. Нада вийті внаружу. Коєшо подєлать.
Такі хтось з вас ****ить.....не сваріться,я помню,то гараж жінки,яка робе нігті німецькому діду😁
То я утріровал. Власник того гаража і щє одного - братєльнік. Я там мімокрокоділ. Там яма є. Можно поібацца з машиною пєріодічєскі.