Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нащот моющого не знаю, а двори разні бувают ?♀️ єслі це якійсь клаптік спереду таунхауса, то канєш там нічо ніззя. А прогрівать це дікость вапще.У нас нельзя. В Германии с моющим -тоже. Вы не знали? А еще нельзя машину больше 5ти минут прогревать...
Мається на увазі двір багатоквартирного будинку чи власне приватне подвір'я?Якщо що, то в Україні також заборонено миття авто у дворах. І це не про демократію і свободи.
Не можу сказати про відповідальність за порушення і як здійснюють контроль, але закон є
Двори багатоквартирних будинків. Про приватні подвір'я не знаюМається на увазі двір багатоквартирного будинку чи власне приватне подвір'я?
Доброго,де ты таких скромных находишь?![]()
...доброго ранку, панове
...по перше, звичайні жінки,по друге не я,а автор-митецьДоброго,де ты таких скромных находишь?
По перше-звичайнi жiнки,то на прополке у тебе працюють.По друге-не автор их выкладуе на ХФ....по перше, звичайні жінки,по друге не я,а автор-митець
...я бачу,вони вас дуже засмучують і хвилюють?По перше-звичайнi жiнки,то на прополке у тебе працюють.По друге-не автор их выкладуе на ХФ.
Тай страшних..Доброго,де ты таких скромных находишь?

Я потєрял ніть розмови.....На вхід чи на вихід?

Подивився малюнок і теж подумав, що як гарно що прижилися інтимні зачіски ...Тай страшних..![]()
Вибач, то мене закинуло на початок гілки, а я не помітив...Я потєрял ніть розмови.....![]()

І не кава.Нє, то нє еспресо...![]()