Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та я жартую....мені байдуже, кому,хто приїде з грошима,тому і буде
Так спочатку мийника треба було руки відбити. Чи це мийка самообслуговування?...отож,це вже вдома
![]()
Тю, досвід сантехніка не проп'єш....О, халтурка.. мелочь, а приятно..![]()
...мабуть меніТак спочатку мийника треба було руки відбити. Чи це мийка самообслуговування?
...мєдяха?О, халтурка.. мелочь, а приятно..![]()
![]()
...поїхав на мийку,авто помити,дивна у них піна,бруд не відмиває,треба вдома домивати🤦♂️
Треба було дома помити, а потім поїхати , добрим людям дєнєжку відвезти...
А нащо ти на мойку їздиш? в тебе ж є де машину мити......мабуть мені
...все це є,лінь було розмотувати все принаддяА нащо ти на мойку їздиш? в тебе ж є де машину мити...
В мене, наприклад, - Кьорхер, піна, воск - все своє, мою у дворі...зазвичай, коли немає прямого сонця, помив - в гараж, досихати. І все гаразд..
Ну, панове......все це є,лінь було розмотувати все принаддя
Прикопав когось?Песок..![]()
Это моя вечная проблема. Что-то приготовил бомбезное или жена приготовила. Ну, думаю, сейчас как понтанусь... Пока думал или сам сожрал, или семья помоглаТа він вже все сжер..то оставів два ковалка для фотосесіі..![]()
Демократия у вас и свобода. В Европе нельзя у себя во дворе машинку помытьА нащо ти на мойку їздиш? в тебе ж є де машину мити...
В мене, наприклад, - Кьорхер, піна, воск - все своє, мою у дворі...зазвичай, коли немає прямого сонця, помив - в гараж, досихати. І все гаразд..
...брехня, сам бачив, німці миють авто у себе на подвір'їДемократия у вас и свобода. В Европе нельзя у себя во дворе машинку помыть![]()
Рисковые парни. Ну или просто водой. С моющими - нельзя! Экология!...брехня, сам бачив, німці миють авто у себе на подвір'ї
...мало комах,їм їсти нічогоУлєтєлі стріжикі. Шось ранувато в цьому році.