Статус: Онлайн
Повідом.: 22388
Повідом.: 22388
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...щоб канаву рівно викопалиНахуя им там теодолит?..![]()
Доброго.Везет некоторым,натурщиц широкий выбор.![]()
...доброго ранку
...то ви не художникДоброго.Везет некоторым,натурщиц широкий выбор.
Я скульптор....то ви не художник
...оце поворот?♂️Я скульптор.
Я знакомлюсь с женщиной и леплю её под себя.Образно скульптор.Я скульптор.
Ммммм... может быть проще все:...супермаркет клас-таки дєрьмовщики,купив три пляшки молока по 2 л,НЕ ПРОСРОЧЕНІ-всі кислі,це СИСТЕМА у цієї мережі, висновки робіть самі

шесть литров все-таки
...пані,я у свій час більше 20 років займався продуктами харчування і знаю,як їх зберігати,просто це далеко не перший мій сумний досвід з цією мережею,щось купляєте у них,майте на увазі цеМмммм... может быть проще все:
вы везли его, купленное - как?
При жаре +36 оно могло и по дороге домой скиснуть
(единственный показатель - раз так , то молоко натуральное*, с домішками не скисло бы)
PS. Ну, творог сделать![]()
шесть литров все-таки
Дякую...пані,я у свій час більше 20 років займався продуктами харчування і знаю,як їх зберігати,просто це далеко не перший мій сумний досвід з цією мережею,щось купляєте у них,майте на увазі це
(написала исходя из своего опыта, было такое, не Класс, правда)
Тока толку с того доща, *** да копейка.Дощік такі пішов.
Хуеняка! ))Прєлюдія.
Там дальше лівіняка.
Отож!Пардон. Десь до вас ще все вилилось.
...гнилі охолоджені кури,солона скумбрія,від якої ледве ноги не протягнув,гнилі гранати, а зараз оце молоко ?♂️,блін,ще забув добавити "свіже" філе форелі,яке з'їли котиДякую(написала исходя из своего опыта, было такое, не Класс, правда)
Так он предназначен для измерения углов.....щоб канаву рівно викопали

...ааа,то нівелір ,начеТак он предназначен для измерения углов..![]()