Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Ах єслі би, ах єслі би... штук 5 тіко всього ?

Я пока шо тіко в парковщики треніруюсь... ? но як сажать самольоти вже понімаю трошки ?‍♀️
О боже... Вам всего 5 лет? Тогда понятно, почему вы так плохо пишите :D
Я вас умоляю, держитесь от самолетов подальше! Я и дальше хочу летать безопасно. И так индусов в пилоты берут, и мы весной уже видели, чем это заканчивается :(

...жінки йдуть на пенсію раніше чоловіків на пять років,тому ще невідомо, хто тут пенсія?‍♂️
Я би мох Анджеле палочки оте светяшися при носити, тай уносити.. :збентежений: недорага.. :D:D..камазельку, та каск свою мам..:збентежений::D:D

Я вас умоляю, держитесь от самолетов подальше! Я и дальше хочу летать безопасно. И так индусов в пилоты берут, и мы весной уже видели, чем это заканчивается :(
Не боїтесь коллега.. так ви і на антресоль не полізете..:D:D

Ніт, в меня 5 кольцов... чи як оно там правільно ?‍♀️
Ви у безопасності.
Я буду рулюват самольотом будующого мужа мільйонєра.. шо там в їх? Сессна чи суперджет який? ?

Ви у безопасності.
Я буду рулюват самольотом будующого мужа мільйонєра.. шо там в їх? Сессна чи суперджет який? ?
Лучше Суперджет. Умерла так умерла :D

Ви у безопасності.
Будущий муж об этом знает?

Назад
Зверху Знизу