Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
А вапще тута скукотіща . Я у тіктоку щас пасусь, у основному 🥱 там і новості, і аналітіка отлічна, і кІна які , і рецепти с модами ... захотів пособачиться - накарлякав комента 🤷‍♀️

А вапще тута скукотіща . Я у тіктоку щас пасусь, у основному 🥱 там і новості, і аналітіка отлічна, і кІна які , і рецепти с модами ... захотів пособачиться - накарлякав комента 🤷‍♀️
Только в пилоты после Тик-ток курсов не идите, а то стремно :D
З.ы. Это шутки, не обижайтесь :пиво:

...жінки йдуть на пенсію раніше чоловіків на пять років,тому ще невідомо, хто тут пенсія🤦‍♂️

С 70ю кольцами на стволе... :D
Ах єслі би, ах єслі би... штук 5 тіко всього 😳

Только в пилоты после Тик-ток курсов не идите, а то стремно :D
З.ы. Это шутки, не обижайтесь :пиво:
Я пока шо тіко в парковщики треніруюсь... 😳 но як сажать самольоти вже понімаю трошки 🤷‍♀️

Ах єслі би, ах єслі би... штук 5 тіко всього 😳

Я пока шо тіко в парковщики треніруюсь... 😳 но як сажать самольоти вже понімаю трошки 🤷‍♀️
О боже... Вам всего 5 лет? Тогда понятно, почему вы так плохо пишите :D
Я вас умоляю, держитесь от самолетов подальше! Я и дальше хочу летать безопасно. И так индусов в пилоты берут, и мы весной уже видели, чем это заканчивается :(

...жінки йдуть на пенсію раніше чоловіків на пять років,тому ще невідомо, хто тут пенсія🤦‍♂️
Я би мох Анджеле палочки оте светяшися при носити, тай уносити.. :збентежений: недорага.. :D:D..камазельку, та каск свою мам..:збентежений::D:D

Я вас умоляю, держитесь от самолетов подальше! Я и дальше хочу летать безопасно. И так индусов в пилоты берут, и мы весной уже видели, чем это заканчивается :(
Не боїтесь коллега.. так ви і на антресоль не полізете..:D:D

Ніт, в меня 5 кольцов... чи як оно там правільно 🤷‍♀️
Ви у безопасності.
Я буду рулюват самольотом будующого мужа мільйонєра.. шо там в їх? Сессна чи суперджет який? 🥱

Назад
Зверху Знизу