Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Питання фігня. ChatGPT непогано розвязує різні задачі. Учора попросив дати схему живлення трансформаторну на 12 вольт і 0,5 ампера. Намалював миттєво схему. Попросив замінити усі деталі на радянські і, бінго, усе готово. А індус зможе так?Знакомьтесь — тот самый индус, который притворяется ChatGPT и за пару секунд отвечает на любой вопрос 😁
Спірідон Свістодристовіч..![]()
Якщо індус вчився в радянському ВУЗі -можливо і зможе...Питання фігня. ChatGPT непогано розвязує різні задачі. Учора попросив дати схему живлення трансформаторну на 12 вольт і 0,5 ампера. Намалював миттєво схему. Попросив замінити усі деталі на радянські і, бінго, усе готово. А індус зможе так?
Тебе честно ответить?..Питання фігня. ChatGPT непогано розвязує різні задачі. Учора попросив дати схему живлення трансформаторну на 12 вольт і 0,5 ампера. Намалював миттєво схему. Попросив замінити усі деталі на радянські і, бінго, усе готово. А індус зможе так?
...кажи вголос, ми всю хочемо знатиТебе честно ответить?..![]()
А ти думав я ему в личку отвечу?.....кажи вголос, ми всю хочемо знати
...та,мало ліА ти думав я ему в личку отвечу?..![]()
Сэкономленное на кальвадос....короче, офіціали тойота шаромижники,при купівлі загнав до них на диагностику авто,понаписували багато чого,замовив все,поїхав до знайомого механіка,той замінив тільки стійки заднього стабілізатора, все інше міняється пізніше, при зносу певних частин,яким до зносу ще огого🤦♂️пацани гріють отак мабуть більшість свої клієнтів,це при тому,що мені було сказано,що ремонту менше навіть на $100 у них не буває🤦♂️,хлопці замінили,ці косточки за 500 грн
...добрий кальвадос, при чому,і навіть не одна пляшка 🤦♂️😄Сэкономленное на кальвадос.
Приехал би ко мне в гараж, в 96, я би тебе за приятний разговор, заменил би.....короче, офіціали тойота шаромижники,при купівлі загнав до них на диагностику авто,понаписували багато чого,замовив все,поїхав до знайомого механіка,той замінив тільки стійки заднього стабілізатора, все інше міняється пізніше, при зносу певних частин,яким до зносу ще огого🤦♂️пацани гріють отак мабуть більшість свої клієнтів,це при тому,що мені було сказано,що ремонту менше навіть на $100 у них не буває🤦♂️,хлопці замінили,ці косточки за 500 грн
Только не Прикарпатский /если не ошибаюсь/....добрий кальвадос, при чому,і навіть не одна пляшка 🤦♂️😄
Не, їдь, він скоро скінчиться.....пішов дощ ,треба їхати вимикати полив
...у 96му у мене копійчина була і я її робив сам😄Приехал би ко мне в гараж, в 96, я би тебе за приятний разговор, заменил би..![]()
То вродь коньяк був..Только не Прикарпатский /если не ошибаюсь/.
...схоже на обложний,а гривеньки тікаютьНе, їдь, він скоро скінчиться..![]()
Капустка воду любить.....схоже на обложний,а гривеньки тікають