Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нє трєба заздріть. Чьоколяд був з ліщиною. Здоровєнниє такіє горіхи. Бєлкі обзавідовалісь би.Сам просравсі , тай другому не дав..![]()
Уже і под'єбнуть нізя.Ну.. цей сарказм більш на заздрість схож.. алеш.. я вже до того звик..![]()
...в горіхах хоч протеїну не було?.. а то бували випадки 🤦♂️Нє трєба заздріть. Чьоколяд був з ліщиною. Здоровєнниє такіє горіхи. Бєлкі обзавідовалісь би.
Я не дивився. Але всі прізнакі присутності були відсутні....в горіхах хоч протеїну не було?.. а то бували випадки 🤦♂️
...якось конхвєт купив з горішками,тепер постійно дивлюся на наявність протеїнуЯ не дивився. Але всі прізнакі присутності були відсутні.
Я тоже дивлюсь. Бо було давним давно....якось конхвєт купив з горішками,тепер постійно дивлюся на наявність протеїну
Пошляка охороняти?Звонят с киевского номера и предлагают работу в охране рядом с вашим домом
А мне с банка Рко и рассказивают ппро подозрітельние транзакціі.. *****и *****..Звонят с киевского номера и предлагают работу в охране рядом с вашим домом
120 тис пропонують, плюс премії за подбітий танк.?Звонят с киевского номера и предлагают работу в охране рядом с вашим домом
Тіки натиснути 1, якщо згоден120 тис пропонують, плюс премії за подбітий танк.?
...якось конхвєт купив з горішками,тепер постійно дивлюся на наявність протеїну
Еще две табуреточкі готові, майже,