3000 грн на місяць

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
20250630_190333.webp

...подумалось,з Польщі мабуть приплив

⚡️ Завтра в Україні зміниться стандартна напруга: з 220 В на 230 В, а допустиме відхилення становитиме від 207 до 253 В.
Зверніть увагу на стабілізатори та прилади реле напруги. Їх слід переналаштувати на необхідні рівні, щоб запобігти відключенням.
Честно говоря, это какая-то хуйня. Украина стала переходить на этот стандарт еще при овоще. Там было изменено очень много стандартов для гармонизации с ЕС. У меня в Харькове точно еще в августе 2014го было 230В, когда я реле напряжения поставил и оно мне ярко в коридоре на щитке напругу показывало. Понадобилось 11 лет что ли, чтобы перемычки на трансформаторах переставить? Или это только до дальних сел энергетики доехали?

Честно говоря, это какая-то хуйня. Украина стала переходить на этот стандарт еще при овоще. Там было изменено очень много стандартов для гармонизации с ЕС. У меня в Харькове точно еще в августе 2014го было 230В, когда я реле напряжения поставил и оно мне ярко в коридоре на щитке напругу показывало. Понадобилось 11 лет что ли, чтобы перемычки на трансформаторах переставить? Или это только до дальних сел энергетики доехали?
...чим менше напруга,тим більше грошеняток осідає у карманах власників обленерго

Ну ось і злива....
Не розігнав Пошляк.

До фото позов до суду на неї. На чималеньку суму. Шоби нє свістєла про глобальної потєплєніє.
Суд - на мільйон років. Без результату і за багато грошей. Дешевше купити розгон про глобальне похолодання

Назад
Зверху Знизу