Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Нє умнічай. Сході по адресу і послухай. Бо я в душе нє грєбу, як сюда вставіть ету рапсодію.
На, двоешник-второгодник...:збентежений:шо ток в тебе Анджела нашла?..:незнаю::D:D
Боброе утро..бездельники..:кручусь:

Картоху жарю з цибулею, супчик зажарюю з цибулею, салатик з помідорків з цибулею, шашличок з цибулею....
Ранку!
Моя соседка в день съедает цыбулину. Режет её колечками и хрумает с супом вприкуску, с картошкой, с кашами. Помимо лука непосредственно использованного при готовке. Говорит, врач ей сказала, есть сырой лук регулярно. Что то там в организме её балансируется. Для здоровья.

Моя соседка в день съедает цыбулину. Режет её колечками и хрумает с супом вприкуску, с картошкой, с кашами. Помимо лука непосредственно использованного при готовке. Говорит, врач ей сказала, есть сырой лук регулярно. Что то там в организме её балансируется. Для здоровья.
Свєжеє диханіє балансіруєцца. І внутрєннєє спокойствіє. Ні одін мікроб нє подойдьот і нє спортіт настроєніє.

20250629_091705.webp

...доброго ранку

...а який небуть язви ще не наблюдається??‍♂️

А якже вона цилуєцця ? ?

...а який небуть язви ще не наблюдається??‍♂️
У мене колега по роботі кожен день зранку з'їдає головку часнику. Головку, не зубок. Натщесерце. Уже багато років. Здоровий як кінь!

У мене колега по роботі кожен день зранку з'їдає головку часнику. Головку, не зубок. Натщесерце. Уже багато років. Здоровий як кінь!
...цибуля соковита і сік достатньо агресивний,це зовсім не часник

...взагалі, як ти існуєш поряд з ним щодня?

...цибуля соковита і сік достатньо агресивний,це зовсім не часник
Она не ест всю цыбулину сразу. Яж написала - кольцами отрезает и в течение дня лопает. Любит с чёрным хлебом и пахучим маслом
Хотя ковид впоймала. И дочку заразила свою.

Годов двадцять назад ставілі такую столєшніцу якомуто клієнту. Малахіт.

Назад
Зверху Знизу